Bir model kullanıyorum.
Intel asistant kısmından güncelleme vardı son gelen güncellemeyi yaptığımda ses dosyalarını sildiğini, sonra güncellediğini belirtmiş durumda. Bundan sonraki kısımda yeniden başlatma yaptım ve sonrasında açtığımda ses hizmetlerinin çalışmadığını herhangi bir şekilde ses alamamış durumdayım. Realtek simgesi aşağıdaki gibi olmuştur.
Hizmetleri yeniden başlatma yaptım vs. çözülmedi. Geri dön seçeneği de bulunmamakta. Realtek High'ı internet üzerinden yüklediğimde ses geliyor ama kulaklığımı algılamıyor, HP Audio uygulamasını da kullanamamaktayım. Böyle bir sorun ile karşılaşan var ise yardımcı olma ihtimali var mı?
Bir alt sürümünede aldım düzelmedi ve bu son yüklediğim sürücüyü nasıl sileceğimi bilemiyorum. Windows Update'den yüklediğim bir şey değil. Eki Görüntüle 1151490
Relatek high ı gezginlerden indirmiştim sonrasında kurdum denedim o şekil gelmişti ama kulaklığı algılamıyor ve hp audio gibi ekolayzır olayını yapamıyoru.
Realtek high ı gezginlerden indirmiştim sonrasında kurdum denedim o şekil gelmişti ama kulaklığı algılamıyor ve HP Audio gibi ekolayzır olayını yapamıyor.
Her ikisinde de sorun var laptopun kendi ses hizmetide yok.