Windows 10 Intel HD Graphics 4600 Kurmaya Çalışıyor

Düşük bütçeli sistemlerde değil, tüm sistemlerde var.

Neden böyle bir "Karşıda ki birşey bilmiyor, doğrusunu söyleyeyim" tavrındasınız? Söylediklerimi sürekli yanlış anlamaya uğraşıyorsunuz. Ben "Sadece düşük bütçeli sistemlerde var" demedim, "Düşük bütçeli sistemler için" dedim. Benim size cevabım gayet basit, üzerinde yük olmadığında zaten kendini kısıyorsa ekran kartı bana yeter.

Tam tersine siz "karşıdaki istediği kadar izah etsin, ben bildiğimden şaşmam" diyorsunuz. "Sadece düşük bütçeli sistemlerde var" ve "Düşük bütçeli sistemler için" nerdeyse aynı anlamda. Sizin dediğiniz gibi sadece düşük bütçeli sistemler için olsaydı, yüksek bütçeli sistemlerde olmazdı zaten. En pahalı işlemcilerde de, en ucuzlarında da var bu teknoloji.

Madem ekran kartı kendini kısıyor diyosunuz, aynı örneği genişleterek dördüncü kez tekrarlayacağım. Az yakan küçük bi otomobiliniz var ama hala gündelik işler için kamyonunuzu kullanıyosunuz. Kamyon boş olduğu için nispeten daha az mazot tüketiyor fakat yine de otomobile göre hala çok verimsiz. Paranızı israf etmiş ve kamyonuzu eskitmiş oluyorsunuz. Otomobilin atıl kalması kamyonu hızlandırmıyor.
Ssürücüyü kaldırmanız için hiçbir neden yokken kaldırmamanız için geçerli nedenler olduğunu bundan daha açık şekilde anlatamam. Bildiğiniz gibi yapın.

Tartışmayı ben açmadım. Açık bi dille yardımcı olmaya çalıştım, ama siz tipik "ben burnumun dikine giderim, kimseyi dinlemem" tavrı takındınız. Memleketimizin kanayan yarası bu maalesef. Haklı olduğumun pekala farkındasınız ama işi inada bindirdiniz, konu bu yüzden uzadı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı