Hocam sanırım buldum. Bunu indirip açın uyarı verirse tamam diyin. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Sorun olursa diye bunu da indirin. Sorun olursa aynı şekilde açıp uyarıya evet diyip bilgisayarı yeniden başlatın.
Sınıf üzerine sağ tıklayın ve Bul'a basın. RadioEnable'ı arayın. Değeri 1 olduğundan emin olun. Değilse, değerini 1 olarak değiştirin. RadioEnable yoksa, oluşturun.
Hocam sanırım buldum. Bunu indirip açın uyarı verirse tamam diyin. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Sorun olursa diye bunu da indirin. Sorun olursa aynı şekilde açıp uyarıya evet diyip bilgisayarı yeniden başlatın.
Sağ tarafta bulunmayan ikonları ekleyebilirsin gayet kolay. Sağ tarafı (yani bildirim merkezi) açtığınız zaman alt taraftan boş bir kısma tıklayınız düzenle seçeneğini seçtikten daha sonra al tarafta bitti ve ekle kısmı çıkacak ekle kısmına basınca seçenek olarak orada bulunmayan ikonların isimleri çıkacaktır. Uçak modu gibi bir seçenek varsa ekleyin ve kapatın.
Eğer yok ise yine de burada bir bilgi olarak kalsın belki bilmeyenler vardır. Oradan sadece uçak modu değil birçok ikon daha eklenebilir bunu bilin. İsterseniz yerlerini de kullanım şeklinize göre ayarlayabilirsiniz.
Merhabalar, Bu rehberimizde hosts dosyası sıfırlamakta sorun çekenlerin kolayca kullanabileceği bir kod parçacığı olan Bleeping Computer tarafından hosts dosyalarına olan izin ayarları düzeltmek için geliştirilen "Hosts-perm.bat" adlı aracı göstereceğim. Bazı zararlı yazılımlar hosts dosyası...
Hocam sanırım buldum. Bunu indirip açın uyarı verirse tamam deyin. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Sorun olursa diye bunu da indirin. Sorun olursa aynı şekilde açıp uyarıya evet deyip bilgisayarı yeniden başlatın.