Çözüldü Windows 10 internet logosunun üstünde uçak resmi mi var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emir Kuzkaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 1 haftadır dikkatimi çekti, internet logosunun üstünde uçak resmi var. Nedeni nedir?

Çözüm
Hocam sanırım buldum.
Bunu indirip açın uyarı verirse tamam diyin. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Sorun olursa diye bunu da indirin. Sorun olursa aynı şekilde açıp uyarıya evet diyip bilgisayarı yeniden başlatın.
Hocam uçak simgesine tıklayın, çıkan yerden uçak modu butonuna tıklayıp kapatın. Fakat benim aklım uçak modu açıkken burada yazıyor olmanıza takıldı.

Hocam uçak modu Ethernet'i kapatmaz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Mesajlarda bunu attım Ethernet bağlı yazıyor.

Görev çubuğu aramasında regedit yazın. Sonuca sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin. Aşağıdaki anahtara gidin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Class

Sınıf üzerine sağ tıklayın ve Bul'a basın. RadioEnable'ı arayın. Değeri 1 olduğundan emin olun. Değilse, değerini 1 olarak değiştirin. RadioEnable yoksa, oluşturun.

Hocam sanırım buldum.
Sorun olursa diye bunu da indirin. Sorun olursa aynı şekilde açıp uyarıya evet diyip bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm
Sağ tarafta bulunmayan ikonları ekleyebilirsin gayet kolay. Sağ tarafı (yani bildirim merkezi) açtığınız zaman alt taraftan boş bir kısma tıklayınız düzenle seçeneğini seçtikten daha sonra al tarafta bitti ve ekle kısmı çıkacak ekle kısmına basınca seçenek olarak orada bulunmayan ikonların isimleri çıkacaktır. Uçak modu gibi bir seçenek varsa ekleyin ve kapatın.

Eğer yok ise yine de burada bir bilgi olarak kalsın belki bilmeyenler vardır. Oradan sadece uçak modu değil birçok ikon daha eklenebilir bunu bilin. İsterseniz yerlerini de kullanım şeklinize göre ayarlayabilirsiniz.

Deneyin.

Yaptım dediklerini ve şu anda hala o logo var fakat internet çatur çutur çalışıyor.

Hocam sanırım buldum.
İkinci dosya uçak modunu etkinleştirmeye yarıyor yalnız, ilk dosya çözer çözerse.

Hocam sanırım buldum.
Bunu indirip açın uyarı verirse tamam deyin. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Sorun olursa diye bunu da indirin. Sorun olursa aynı şekilde açıp uyarıya evet deyip bilgisayarı yeniden başlatın.

Hocam yaptım ve oldu teşekkür ederim iyi forumlar herkese.
İkinci dosya uçak modunu etkinleştirmeye yarıyor yalnız, ilk dosya çözer çözerse.

İlki çözdü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı