Windows 10 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

ena10

Femtopat
Daha fazla  
  • RAM 16 GB 3200MHz CL 22.
  • SSD M.2 SSD ıntel_ssdpeknw 512 GB.
  • Ekran kartı GeForce GTX 1650 Ti.
  • İşlemci AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics.

Yaklaşık 9 aydır bu hataları alıyorum geneli IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
-RAM testi yapıldı. (genişletilmiş mod)
-DDU ile ekran kartı sürücüleri silindi ve tekrar yüklendi.
-SSD bad sector tarama yapıldı.
- 2x8 RAM denendi. Slotlar değiştirilip denendi.
-Kablosuz ağ sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum.
-Temiz kurulum yapıldı.
-SFC /scannow, DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth komutlarını kullandım.
minidump dosyası ektedir.

AMD sürücünüzü güncelleyin, güncelse bir eski sürüm kurun. AMD işlemciler için yayınlanan F49 Rev.A BIOS sürümünü kurun, şuan F33 sürümünü kullanıyorsunuz.
Merhaba bahsettiğiniz bios sürümünü bulamıyorum. Bende en son güncel F33 görünüyor.

AMD sürücünüzü güncelleyin, güncelse bir eski sürüm kurun. AMD işlemciler için yayınlanan F49 Rev.A BIOS sürümünü kurun, şuan F33 sürümünü kullanıyorsunuz.
bu şekilde

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 30
Sorunuma çözüm bulamadım yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Merhaba, zamanında bu sorunu yaşıyordum profilimde görebilirsiniz benim sorunum işlemci kaynakliydi. İşlemci ve sıvı soğutmanin düzgün çalıştığından emin olun. Birden çok hata alıyor musunuz yoksa sadece bu mu? (Ayrıca çözen insanlara baktığımda anakart uzerinden bios a reset attiklarinda hallolur diyorlardı bende yaramadi ama denemek isterseniz aklınızda bulunsun)

Merhaba hocam laptop benimki soğutmada ne gibi sorun olabilir sizce. Bios resetleme olayını bulamadım. Ne yaptısam ne denediysem çözüm bulamadım. Anakartta yada onboard ekran kartında sıkıntı olduğuna kanaat getirmeye başladım ama bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı