Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Memory Compression işlemi esnasında hata alınmış. Memory Compression yani Bellek Sıkıştırması, RAM belleklere gelen veya RAM bellekten gelen paging isteklerinin miktar veya sayısını azaltmak adına veri sıkıştırması yöntemini kullanan bir bellek yönetimi teknolojisi. İşletim sistemi, ikincil depolama (HDD,SSD) aygıtlarından eşit boyutlu bloklar halinde veri geri alımı yapar. Buna paging denir.
Burada aslında ana amaç RAM bellekleri rahatlatmaktır.
Bu işlem esnasında hata alıyorsak disklerde bir hata olduğu ihtimalini değerlendirmekte fayda var.
HD Tune 5.75 sürümünü indirerek hata esnasında sisteme bağlı hariciler de dahil tüm disklere "Quick Scan" tiki kapalı şekilde "Error Scan" uygulayın. Test sonuçları ve Health menülerini paylaşırsanız sevinirim. 5.75 sürümü istememin sebebi 6.xx sürümlerinin "Trial" versiyonda tüm sektörleri taramaya izin vermemesi.
Memory compression işlemi esnasında hata alınmış. Memory compression yani bellek sıkıştırması, RAM belleklere gelen veya RAM bellekten gelen paging isteklerinin miktar veya sayısını azaltmak adına veri sıkıştırması yöntemini kullanan bir bellek yönetimi teknolojisi. İşletim sistemi, ikincil depolama (HDD, SSD) aygıtlarından eşit boyutlu bloklar halinde veri geri alımı yapar. Buna paging denir.
Burada aslında ana amaç RAM bellekleri rahatlatmaktır.
Bu işlem esnasında hata alıyorsak disklerde bir hata olduğu ihtimalini değerlendirmekte fayda var.
HD tune 5.75 sürümünü indirerek hata esnasında sisteme bağlı hariciler de dahil tüm disklere "quick scan" tiki kapalı şekilde "error scan" uygulayın. Test sonuçları ve health menülerini paylaşırsanız sevinirim. 5.75 sürümü istememin sebebi 6.xx sürümlerinin "trial" versiyonda tüm sektörleri taramaya izin vermemesi.
Hocam şu anda testleri dediğiniz gibi yapıyorum SSD'mde hiçbir şey yok full yeşil. Şu an HDD taranıyor. Bir de birkaç tane daha çökme oldu minidumpu tekrar paylaşıyim mi?
MEMORY_MANAGEMENT hatası alınmış. Genelde RAM bellek arızasıdır ancak disk kaynaklı da oluşabilir.
Önceden incelediğimiz dökümlerde gördüğümüz veriler ışığında disk arızasının daha potansiyel olduğunu söyleyebilirm.
Ek olarak kullandığınız USB Wi-Fi kartının sürücüsüyle alakalı .sys dosyalarıyla fazlaca karşılaştım.
Sürücüsünün güncelliğini kontrol etmenizde fayda var.
MEMORY_MANAGEMENT hatası alınmış. Genelde RAM bellek arızasıdır ancak disk kaynaklı da oluşabilir.
Önceden incelediğimiz dökümlerde gördüğümüz veriler ışığında disk arızasının daha potansiyel olduğunu söyleyebilirm.
Ek olarak kullandığınız USB Wi-Fi kartının sürücüsüyle alakalı .sys dosyalarıyla fazlaca karşılaştım.
Sürücüsünün güncelliğini kontrol etmenizde fayda var.
Tespit doğru. Diskle alakalı yaşanan bir sorunumuz var.
Sisteminiz ve disk arasında 5 kez iletişim hatası yaşanmış. Interface CRC Error Count verisi bunu ifade eder. Kablonuz veya SATA portu kaynaklı bir problemimiz olabilir.