Windows 10 "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Tolga.0

Hectopat
RAM
16 4800 Mhz
SSD veya HDD modeli
SK Hynix PC801 477 GB
Ekran kartı
rtx 3050 ti
İşlemci
amd ryzen 5 6600H
İşletim sistemim Windows 10 PC açıldıktan 10 dakika sonra mavi ekran verip IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hata mesajı nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Minidump dosyalarını paylaşmanız lazım.

Minidump dosyalarını paylaşmanız lazım.

@claus @turko35408 merhaba sizleri başka konudan gördüm yardımcı olma şansınız varmıdır?

Dosya Ekleri

• 17348879758626577506407912709907.jpg
    17348879758626577506407912709907.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
HP Victus by HP Laptop 16-e1xxx
Yonga seti suruculeri dahil hepsini kuruyorum.

Kurdum fakat etkisi olmadi

Mavi ekran verip Kapaniyor ve bekleyiniz ekranında boyle donuyor
Eğer bilgisayar açılmıyorsa minidump dosyalarını nasıl aldınız? Güvenli mod açılıyor mu? Sürücülerin kurulumu sonrası minidump dosyaları gerekiyor. USB'ye Windows kurup oradan diskten son minidump dosyalarını çıkarın. Aynı hata kodu olması önemli değil.

HP Victus by HP laptop 16-E1xxx

Eğer bilgisayar açılmıyorsa minidump dosyalarını nasıl aldınız? Güvenli mod açılıyor mu? Sürücülerin kurulumu sonrası minidump dosyaları gerekiyor. USB'ye Windows kurup oradan diskten son minidump dosyalarını çıkarın. Aynı hata kodu olması önemli değil.

Bilgisayar aciliyor fakat 5 dakika sonra cokuyor minidump dosyalari flasha atip kendi masaustu bilgisayarimdan size paylasiyorum simdi suruculeri guncelledim ve AMD yazilimini kurdum fakat yine ise yaramadi tekrar paylasiyim minidump dosyalarini.

HP Victus by HP Laptop 16-e1xxx

Guvenli mod aciliyor

Minidump dosyalarında bir degisiklik yok ayni ne yapmami tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
Disk testleri yapıp sonuçları yapıp sonuçları yolla. Sonra temiz kurulum ile Win 11 24H2 geç ve sürücüleri manuel indir yükle. HP araçlarını yükleme ve gelişmeleri bildir. Bir ihtimal donanımsal da olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı