Windows 10 isimler siyah gözüküyor

Deliller

Femtopat
Resimden de gördüğünüz gibi dosya özelliklerine tıkladığımda en üstteki isim siyah gözüküyor. Bir uygulama indirirken de aynısı oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
Her zaman mı oluyordu bugün açtığınızda mı başınıza geldi? Dosya gezginini veya bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
Yeni bir bilgisayara geçiş yaptım 4 gün önce. Ve Windows 7'ye Windows 10'u yükledim. Fakat yükledikten sonra isimler gördüğünüz gibi siyah olmaya başladı. Dosya gezginini, bilgisayarı yeniden başlattım fakat katkı etmedi.

@Deliller, yükseltme ve sıfırlamayı kullandığınızda bu tarz sorunlar yaşamanız olası. Aşağıdaki eksik/bozuk dosya düzeltme yöntemlerini deneyin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Etki etmezse ilacın temiz kurulum olabilir.

Ben aslında Windows 11 yüklemek istiyordum. Ama sistemimin bunu karşılamadığı söylendi. Duyduğuma göre appraiserres.dll adlı dosyayı silersek düzeliyormuş. Ama buna yetkim yoktu. Everyoneden izin alın diye bir mesaj çıktı. Eğer sizde Windows 11 yükleme dosyası varsa atabilir misiniz? Direk oradan yüklersem benim için daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı