Windows 10 İşletim Sisteminde FPS & Mavi Ekran Sorunu

Jiexlern

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarım ilk günde ki gibi değil. Tabii ki ilk gün gibi olmasını beklemiyorum ama bu kadar da fark olmamalı diye düşünüyorum. Temizlik vs. yapıyorum. Hem donanımsal hem de yazılımsal olarak. Örneğin bundan 1 sene önce Plays TV olsa dahi 300 sabit FPS görüyordum, şu an Plays TV olmamasına rağmen 180-220 arası değişiyor. O günden bu yana da değişen pek bir şey olmadı. (Windows güncellemeleri dışında) Çok nadir olsa da (genelde oyundayken) bilgisayar donuyor ve hoparlörden veya kulaklıktan inanılmaz karışık bir ses geliyor. Bu gece de bir mavi ekran hatası aldım "kmode exception not handled" hatasıydı. Unutmadan, Asus GPUTweak uygulamasında Gaming Mode açık.

Sistem Özelliklerim:
  • Windows 10 Pro
  • GTX970 Asus Strix
  • Asus H170 Pro Gaming
  • 8GB RAM
  • 120GB SSD
  • 1TB HDD
  • Zalman Z11 Neo Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hata mesajları, düzensiz Windows kayıt defteri veya genellikle uygunsuz yazılımların kurulması nedeniyle var olmayan programların hatalı girişleri sonucu sıklıkla ortaya çıkar. Diğer yaygın nedenler arasında yanlış kullanıcı girişleri, sistem arızalarına neden olan kayıt defterinden yanlışlıkla silinen eksik dosyalar sayılabilir. Ne zaman ve nerede hata oluştuğunun kaydını tutmak, sorunu gidermek için gereken bilgilerin önemli bir parçasıdır.

Nasıl çözülür:
  1. 1. Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın
  2. 2. Uygulamayı kurun ve başlatın
  3. 3. Hataları ve sapmaları tespit etmek için Hemen Tara seçeneğine tıklayın
  4. 4. Tüm sorunları gidermek için Tümünü Onar seçeneğine tıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…