Windows 10 işletim sisteminin yanına Linux kurmak

Hocam yarin devam edelim, gec oldu.
Keske kurulumda efi bolumunu dogru ayarlasaydiniz, yanlislikla windows'un silinme ihtimali var suan.
Hocam linuxu silip yapsak tekrar düzelir mi? Bir yapamadım gitti şu işi.

Hocam linuxu silip yapsak tekrar düzelir mi? Bir yapamadım gitti şu işi.
Hocam sorun olmazsa sizin icin su anki kurulumu tamamen kaldiralim ve ayri boot bolumu olan yeni bir kurulum yapin. Ayri boot bolumu olunca hareket etmemiz kolaylasir cunku windows'un silinme ihtimali yok.
Aslinda ben batirdim isi. Bir yerde bir yanlis yaptim kesin. Neyse yarin devam ederiz hocam.

Hocam sorun olmazsa sizin icin su anki kurulumu tamamen kaldiralim ve ayri boot bolumu olan yeni bir kurulum yapin. Ayri boot bolumu olunca hareket etmemiz kolaylasir cunku windows'un silinme ihtimali yok.
Hocam uzaktan bağlanıp siz yapabilir misiniz zahmet olmazsa disk kısmında? Ben sanırsam birşeyi kavrayamamış olmalıyım ki ikidir hata çıkıyor.

Hocam uzaktan bağlanıp siz yapabilir misiniz zahmet olmazsa disk kısmında? Ben sanırsam birşeyi kavrayamamış olmalıyım ki ikidir hata çıkıyor.
Daha iyi olur hocam. Ben adim adim gitmeyi seven biriyim ve boyle bir platformda zor oluyor biraz. Baglanip hallederim ben.

Daha iyi olur hocam. Ben adim adim gitmeyi seven biriyim ve boyle bir platformda zor oluyor biraz. Baglanip hallederim ben.
Başka bir dağıtım seçmem sıkıntı olmaz değil mi?

Yatmadan önce bulduklarımı söyleyeyim:
Cutefish os
Vanilla os
Fedora
Başka sizin öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Başka bir dağıtım seçmem sıkıntı olmaz değil mi?

Yatmadan önce bulduklarımı söyleyeyim:
Cutefish os
Vanilla os
Fedora
Başka sizin öneriniz var mıdır?
Olmaz.
Cutefish stabil degil, VanillaOs denemedim. Fedora guzel.
ZorinOS ve EndeavourOS'e bakabilirsiniz.

Olmaz.
Zorin OS zamanında bi bakmıştım güzeldi. Pro iso'su var ama eski versiyonu olabilir. Sıkıntı olur mu acaba? Ve hocam windowsu açtığımda 3 saat geri gösteriyor saati.

Zorin OS zamanında bi bakmıştım güzeldi. Pro iso'su var ama eski versiyonu olabilir. Sıkıntı olur mu acaba?

Olmaz.
Müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Olmaz.
Cutefish stabil degil, vanillaos denemedim. Fedora guzel.
Zorin OS ve EndeavourOS'e bakabilirsiniz.

Hocam sağ olun bana yardımcı oldunuz Kali Linux'u kaldırmadan Windows 10'u kurmadan açabildim benim BIOS ayarları gizleniyormuş açıncıda BIOS ekranı masmavi oluyor zor da olsa Windows SSD'sini bulup başlatım sizide yordum hakınızı helal edin.( ben>pc )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…