3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ocak 2023 #191 Paradoxy dedi: Zorin OS zamanında bi bakmıştım güzeldi. Pro iso'su var ama eski versiyonu olabilir. Sıkıntı olur mu acaba? Ve hocam windowsu açtığımda 3 saat geri gösteriyor saati. Müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pro'ya gerek yok bence. Guvenilir bir kaynaksa sorun olmaz. 3 saat geri gostermesi hardware clock ile ilgili bir sorun. Duzeltiriz.
Paradoxy dedi: Zorin OS zamanında bi bakmıştım güzeldi. Pro iso'su var ama eski versiyonu olabilir. Sıkıntı olur mu acaba? Ve hocam windowsu açtığımda 3 saat geri gösteriyor saati. Müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pro'ya gerek yok bence. Guvenilir bir kaynaksa sorun olmaz. 3 saat geri gostermesi hardware clock ile ilgili bir sorun. Duzeltiriz.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #192 363652 dedi: Pro'ya gerek yok bence. Guvenilir bir kaynaksa sorun olmaz. 3 saat geri gostermesi hardware clock ile ilgili bir sorun. Duzeltiriz. Genişletmek için tıkla... Zorin OS Pro kurdum flashıma. Olmadı normalini de indiririm. Şimdi hangi adımları yapacağız?
363652 dedi: Pro'ya gerek yok bence. Guvenilir bir kaynaksa sorun olmaz. 3 saat geri gostermesi hardware clock ile ilgili bir sorun. Duzeltiriz. Genişletmek için tıkla... Zorin OS Pro kurdum flashıma. Olmadı normalini de indiririm. Şimdi hangi adımları yapacağız?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ocak 2023 #193 Paradoxy dedi: Zorin OS Pro kurdum flashıma. Olmadı normalini de indiririm. Şimdi hangi adımları yapacağız? Genişletmek için tıkla... Suan evde degilim hocam. Eve gecince sizi etiketlerim, herhangi bir uzaktan baglanti programiyla baglanip hallederim.
Paradoxy dedi: Zorin OS Pro kurdum flashıma. Olmadı normalini de indiririm. Şimdi hangi adımları yapacağız? Genişletmek için tıkla... Suan evde degilim hocam. Eve gecince sizi etiketlerim, herhangi bir uzaktan baglanti programiyla baglanip hallederim.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #194 363652 dedi: Suan evde degilim hocam. Eve gecince sizi etiketlerim, herhangi bir uzaktan baglanti programiyla baglanip hallederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. @363652 şuan müsait misiniz hocam beğeni atmışsınız? Son düzenleme: 16 Ocak 2023
363652 dedi: Suan evde degilim hocam. Eve gecince sizi etiketlerim, herhangi bir uzaktan baglanti programiyla baglanip hallederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. @363652 şuan müsait misiniz hocam beğeni atmışsınız?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ocak 2023 #195 Paradoxy dedi: Tamamdır. @363652 şuan müsait misiniz hocam beğeni atmışsınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayin musait degildim, beklettim. Simdi baglanabilirim.
Paradoxy dedi: Tamamdır. @363652 şuan müsait misiniz hocam beğeni atmışsınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayin musait degildim, beklettim. Simdi baglanabilirim.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #196 363652 dedi: Hocam kusura bakmayin musait degildim, beklettim. Simdi baglanabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama ile bağlanıcaksınız? Zorini çalıştırayım ben.
363652 dedi: Hocam kusura bakmayin musait degildim, beklettim. Simdi baglanabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama ile bağlanıcaksınız? Zorini çalıştırayım ben.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #197 Paradoxy dedi: Hangi uygulama ile bağlanıcaksınız? Zorini çalıştırayım ben. Genişletmek için tıkla... Eğlence amaçlı tahmin: KDE connect (yüklemeyin belki farklı)
Paradoxy dedi: Hangi uygulama ile bağlanıcaksınız? Zorini çalıştırayım ben. Genişletmek için tıkla... Eğlence amaçlı tahmin: KDE connect (yüklemeyin belki farklı)
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ocak 2023 #198 Paradoxy dedi: Hangi uygulama ile bağlanıcaksınız? Zorini çalıştırayım ben. Genişletmek için tıkla... Teamviewer. 604997 dedi: Eğlence amaçlı tahmin: KDE connect (yüklemeyin belki farklı) Genişletmek için tıkla... Hocam kde connect telefon baglantisi icin
Paradoxy dedi: Hangi uygulama ile bağlanıcaksınız? Zorini çalıştırayım ben. Genişletmek için tıkla... Teamviewer. 604997 dedi: Eğlence amaçlı tahmin: KDE connect (yüklemeyin belki farklı) Genişletmek için tıkla... Hocam kde connect telefon baglantisi icin
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #199 363652 dedi: Teamviewer. Hocam kde connect telefon baglantisi icin Genişletmek için tıkla... USB Taktığım halde bios algılamadı nedense. 363652 dedi: Teamviewer. Hocam kde connect telefon baglantisi icin Genişletmek için tıkla... Evet usbyi görmüyor. Acaba refind'dan dolayı mı? Zaten sorun çıkmazsa şaşarım. Son düzenleme: 16 Ocak 2023
363652 dedi: Teamviewer. Hocam kde connect telefon baglantisi icin Genişletmek için tıkla... USB Taktığım halde bios algılamadı nedense. 363652 dedi: Teamviewer. Hocam kde connect telefon baglantisi icin Genişletmek için tıkla... Evet usbyi görmüyor. Acaba refind'dan dolayı mı? Zaten sorun çıkmazsa şaşarım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ocak 2023 #200 Paradoxy dedi: USB Taktığım halde bios algılamadı nedense. Evet usbyi görmüyor. Acaba refind'dan dolayı mı? Zaten sorun çıkmazsa şaşarım. Genişletmek için tıkla... Refind'in bunu etkilememesi gerekiyor. ISO'yu tekrar yazdirin, belki yazdirmada sorun olmustur.
Paradoxy dedi: USB Taktığım halde bios algılamadı nedense. Evet usbyi görmüyor. Acaba refind'dan dolayı mı? Zaten sorun çıkmazsa şaşarım. Genişletmek için tıkla... Refind'in bunu etkilememesi gerekiyor. ISO'yu tekrar yazdirin, belki yazdirmada sorun olmustur.