Windows 10 işletim sisteminin yanına Linux kurmak

Olur. Ustune yazilabilen bir CD ise is gorur.
bir tane daha cd var cs 1.6 var amaa
cs 1.8 yazıyor cs 1.8 varmıydı

@363652 yapacaktım ama vazgeçtim daha CD tanıtılmadan (yavaş oluyor)
Bilgisayardan aşırı rahatsız edici testere sesi gelmeye başladı

Son düzenleme:
bir tane daha cd var cs 1.6 var amaa
cs 1.8 yazıyor cs 1.8 varmıydı

@363652 yapacaktım ama vazgeçtim daha CD tanıtılmadan (yavaş oluyor)
Bilgisayardan aşırı rahatsız edici testere sesi gelmeye başladı
cs 1.8 mi
Aklima bir fikir geldi. Calisir mi bilmiyorum ama calisirsa cok iyi olur. Sanal bilgisayar acabiliyordunuz degil mi? Disk yonetiminden yer ayirip sanal makine acin ve ayrilan bolumu sanal makineye tanitmaya calisin. Sanal makine bolumu taniyabilirse kurulum yapabilirsiniz. VMWare'da vardi bu ozellik.
Bilgisayariniz UEFI miydi bu arada?

Bende bilmiyorum vallahi öyle oyun olduğunu (kurmadım ama hatırladığıma göre CS: Source benzeri bir şeydi) bu CD satan markaları çok seviyorum CS 1.8 nedir ya

Hayır açamıyorum
EasyBCD ile Arch Linux açtığımda syslinux geldiğine göre biosdur

Galiba Source surumunun beta'si falan.
Gentoo sanal pc'si acmistiniz.

Sanal makine açıyorum tabii bir sorun yok onda
D diskime yazdırsam sorun olur mu? (önemli dosyalar var bir sürü ayrıca gözükmüyor biosta)
Onemli dosyalariniz varsa denemeyin. Hatta C diskinizdeki dosyalarida D'ye atin benzer bir sey yapacaginizda. Bilgisayara gectigimde deneyecegim yapmayi, tum diski sanal bilgisayara baglayabiliyordunuz ama bolum baglanir mi bilmiyorum. Siz riske atmayin simdilik. Ben denerim, olursa nasil yapildigini da yazarim.
Bilgisayar UEFI olsaydi FAT32 bolum olusturup dosyalari oraya atardik, cozulurdu.

Sıkıntı çıkmazsa Archcraft'tayım. Ama tema kişileştirme falan onların nasıl olduğunu öğreneceğim.

Bu arada bu arch'ta da xfce falan var mı? Bende şuan o ile başlayan birşey varç

Son düzenleme:
Sıkıntı çıkmazsa Archcraft'tayım. Ama tema kişileştirme falan onların nasıl olduğunu öğreneceğim.

Bu arada bu arch'ta da xfce falan var mı? Bende şuan o ile başlayan birşey varç
Tabii ki var. Terminal'den neofetch alin, yanda yazar hangi DE/WM'in kullanildigi.
ArchCraft bir WM kullaniyordu.

Tabii ki var. Terminal'den neofetch alin, yanda yazar hangi DE/WM'in kullanildigi.
ArchCraft bir WM kullaniyordu.
Openbox. Sizce ne yükleyebilirim? Tema ayarı falan varmış da nereden indirebilirim tema bilmiyorum.

Bu arada bu Arch'ta da Xfce falan var mı? Bende şu an o ile başlayan bir şey varç

Archcraft Openbox Kullanmıyor muydu?
Hocam çok hızlı distro seçiyorsunuz
Ben hala macOS (Linux değil unix bu biliyorum) Fedora ve Gentoo arasında kaldım.
Bu arada bilgi: Arch linux/Arch tabanlılar Arch Linux'un kullanıcı deposunu (AUR) kullanabilir
AUR çoğu olmayan paketleri bulundurur
AUR yardımcısı (AUR paketlerini hızlıca kurmak)
Git clone URL kopyalayın
Git clone (git clone URL buraya yazılacak)
Git yok ise pacman -Sy git
CD paru
Makepkg -si
PARU İLE PAKET KURMAK
Örnek paket:AUR (en) - afetch-git
Paru -s afetch-git
Ve yüklüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…