SadeceBirİnsan1 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #411 Paradoxy dedi: İyi akşamlar. Windows 10 sistemimin yanına Linux kurmayı düşünüyorum. Gündelik kullanım olarak(YouTube, surf) tarzı kullanacağım. Nasıl yapabilirim? Ve önerebileceğiniz sistem var ise sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 farklı disk açıp yapabilirsiniz YouTube’de videolardan bakabilirsiniz
Paradoxy dedi: İyi akşamlar. Windows 10 sistemimin yanına Linux kurmayı düşünüyorum. Gündelik kullanım olarak(YouTube, surf) tarzı kullanacağım. Nasıl yapabilirim? Ve önerebileceğiniz sistem var ise sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 farklı disk açıp yapabilirsiniz YouTube’de videolardan bakabilirsiniz
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #412 363652 dedi: Hocam Artix LXDE veya DWM derim ama zor gelebilir. Kolay olsun diyorsaniz MX Linux FluxBox. Genişletmek için tıkla... Kolay zorluk derken anlamadım. CPU özellikleri bu.
363652 dedi: Hocam Artix LXDE veya DWM derim ama zor gelebilir. Kolay olsun diyorsaniz MX Linux FluxBox. Genişletmek için tıkla... Kolay zorluk derken anlamadım. CPU özellikleri bu.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Şubat 2023 #413 Paradoxy dedi: Kolay zorluk derken anlamadım. Genişletmek için tıkla... Saf Artix kurmasi zor olabilir. LXDE versiyonu kolay aslinda. Artix Linux - Download Artix Linux, a systemd-free linux distribution. download.artixlinux.org Paradoxy dedi: Kolay zorluk derken anlamadım. Eki Görüntüle 1653075 CPU özellikleri bu. Genişletmek için tıkla... Aaa benim laptop'un islemcisi Bilgisayarin marka ve modeli nedir acaba?
Paradoxy dedi: Kolay zorluk derken anlamadım. Genişletmek için tıkla... Saf Artix kurmasi zor olabilir. LXDE versiyonu kolay aslinda. Artix Linux - Download Artix Linux, a systemd-free linux distribution. download.artixlinux.org Paradoxy dedi: Kolay zorluk derken anlamadım. Eki Görüntüle 1653075 CPU özellikleri bu. Genişletmek için tıkla... Aaa benim laptop'un islemcisi Bilgisayarin marka ve modeli nedir acaba?
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #414 ISO'yu hemen indirip yazdırıyorum. 363652 dedi: Saf Artix kurmasi zor olabilir. LXDE versiyonu kolay aslinda. Artix Linux - Download Artix Linux, a systemd-free linux distribution. download.artixlinux.org Aaa benim laptop'un islemcisi Bilgisayarin marka ve modeli nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Asus Tp200S notebook. Çok önceden babam almıştı 2015 gibi. Paradoxy dedi: ISO'yu hemen indirip yazdırıyorum. Asus Tp200S notebook. Çok önceden babam almıştı 2015 gibi. Genişletmek için tıkla... İlk windows 10 yüklüydü garibim cihazda. 30 gb depolama alanı var. Mint kurmuştum ilk geldiğinde.
ISO'yu hemen indirip yazdırıyorum. 363652 dedi: Saf Artix kurmasi zor olabilir. LXDE versiyonu kolay aslinda. Artix Linux - Download Artix Linux, a systemd-free linux distribution. download.artixlinux.org Aaa benim laptop'un islemcisi Bilgisayarin marka ve modeli nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Asus Tp200S notebook. Çok önceden babam almıştı 2015 gibi. Paradoxy dedi: ISO'yu hemen indirip yazdırıyorum. Asus Tp200S notebook. Çok önceden babam almıştı 2015 gibi. Genişletmek için tıkla... İlk windows 10 yüklüydü garibim cihazda. 30 gb depolama alanı var. Mint kurmuştum ilk geldiğinde.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Şubat 2023 #415 Paradoxy dedi: Asus Tp200S notebook. Çok önceden babam almıştı 2015 gibi. Genişletmek için tıkla... Bende de Toshiba var ayni ozelliklerde. Ayni islemci ve 2GB ram
Paradoxy dedi: Asus Tp200S notebook. Çok önceden babam almıştı 2015 gibi. Genişletmek için tıkla... Bende de Toshiba var ayni ozelliklerde. Ayni islemci ve 2GB ram
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #416 363652 dedi: Bende de Toshiba var ayni ozelliklerde. Ayni islemci ve 2GB ram Genişletmek için tıkla... Sizde hangi işletim sistemi var?
363652 dedi: Bende de Toshiba var ayni ozelliklerde. Ayni islemci ve 2GB ram Genişletmek için tıkla... Sizde hangi işletim sistemi var?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Şubat 2023 #417 Paradoxy dedi: Sizde hangi işletim sistemi var? Genişletmek için tıkla... Artix ve BSPWM kullaniyorum.
Paradoxy dedi: Sizde hangi işletim sistemi var? Genişletmek için tıkla... Artix ve BSPWM kullaniyorum.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #418 Yazdırdım hocam şimdi? unkown filesystem.. entering rescue mode.. grub rescue> erkanı geldi.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Şubat 2023 #419 Paradoxy dedi: Yazdırdım hocam şimdi? Genişletmek için tıkla... Sistemi boot edin, masaustunde kurulum programi olmasi lazim. Paradoxy dedi: Yazdırdım hocam şimdi? unkown filesystem.. entering rescue mode.. grub rescue> erkanı geldi. Genişletmek için tıkla... Bir de saf surumunu deneyelim. Artix Linux - Download Artix Linux, a systemd-free linux distribution. download.artixlinux.org Son düzenleme: 1 Şubat 2023
Paradoxy dedi: Yazdırdım hocam şimdi? Genişletmek için tıkla... Sistemi boot edin, masaustunde kurulum programi olmasi lazim. Paradoxy dedi: Yazdırdım hocam şimdi? unkown filesystem.. entering rescue mode.. grub rescue> erkanı geldi. Genişletmek için tıkla... Bir de saf surumunu deneyelim. Artix Linux - Download Artix Linux, a systemd-free linux distribution. download.artixlinux.org
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #420 Yine aynı hatayı veriyor.