Windows 10 ISO Bilgisayarınızda Çalıştıramadık Hatası

Normal windows sitesinden indirilen iso dosyasında lisans anahtarı girmeden kurulum yapamazsın.Bende kurulum yapmadı.
@Silinen üye
Anladım şimdi niye hata verdiğini. Peki ben direkt olarak arkadaşımızın verdiği mega linkinden indirip temiz kurulum yaparken geçici keyi girsem masaüstü geldiğinde ise G2a'dan Windows 10 keyi alsam olur mu ?

Yanlış Bilgi
O linkdeki Windows olmaz, Windows'un kendi sitesinden veya indirme aracından ISO'yu indirip kurman gerekli. Verdiğim linkteki anahtarı gir problem olacağını düşünmüyorum. (y)
@Cre4TiveTR

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal windows sitesinden indirilen iso dosyasında lisans anahtarı girmeden kurulum yapamazsın.Bende kurulum yapmadı.
@Silinen üye
Ürün anahtarım yok seçeneğini seçtiniz mi?

Anladım şimdi niye hata verdiğini. Peki ben direkt olarak arkadaşımızın verdiği mega linkinden indirip temiz kurulum yaparken geçici keyi girsem masaüstü geldiğinde ise G2a'dan Windows 10 keyi alsam olur mu ?
Olur, olmaz diye bişey yok.
Ürün anahtarım yok diyerek kur, sonra lisans alıp girebilirsin.

Ben trial ve korsan programlara odaklı değilim, o seçenekleri görmezden gelebilirim.(y)
@Silinen üye

Dediğim yöntemde trial veya korsan birşey yok. Çarpıtmayın.
Ürün anahtarı olmadan kurmak Microsoft'un verdiği bir seçenek, daha sonra lisans alıp girmek de Microsoft'un verdiği bir seçenek. Neyi savunuyorsun anlamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı