0 00tyson00 Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, ISO dosyası oluşturma rehberini izledim ve bağlantıdan Win 10'u indirdim ancak ISO dosyasını bulamıyorum. Zipli bir dosya indi ISO'ya nasıl ulaşacağım? Windows 10 İndirme Rehberi Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2017
Merhaba arkadaşlar, ISO dosyası oluşturma rehberini izledim ve bağlantıdan Win 10'u indirdim ancak ISO dosyasını bulamıyorum. Zipli bir dosya indi ISO'ya nasıl ulaşacağım? Windows 10 İndirme Rehberi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Ocak 2017 #2 Uzantıyı kontrol etmeden niye zip olduğunu söylüyor veya biliyorsunuz? Simgeye bakarak ne dosyası olduğu anlaşılmaz özelliklerine bakın.
Uzantıyı kontrol etmeden niye zip olduğunu söylüyor veya biliyorsunuz? Simgeye bakarak ne dosyası olduğu anlaşılmaz özelliklerine bakın.