Windows 10 ISO Dosyası Rufus ile Nasıl Yazdırılır?

Daha fazla  
Technopat rehberine bakarak Windows 10 indirdim. Masaüstü ISO dosyasını oluşturdum fakat Rusuf'da Technopat rehber videosunda olduğu gibi UEFI seçim ekranı vs. gelmedi. Ne yapmalıyım? İlk defa yapıyorum.

Windows 10 ISO dosyasını seçtiğim de ise böyle oluyor. Ayırma birimi boyutu hangi değeri seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat rehberine bakarak Windows 10 indirdim. Masaüstü ISO dosyasını oluşturdum fakat Rusuf'da Technopat rehber videosunda olduğu gibi UEFI seçim ekranı vs. gelmedi. Ne yapmalıyım? İlk defa yapıyorum.

Windows 10 ISO dosyasını seçtiğim de ise böyle oluyor. Ayırma birimi boyutu hangi değeri seçmeliyim?
Tamam bu şekilde yazdırabilirsiniz. Eğer disk bölüm düzeniniz MBR ise MBR'yi seçin.

16 KB olan boyutu değiştirmeme gerek yok değil mi? MBR nedir onu hiç bilmiyorum hocam. Bir de kurulum yaparken bazen bilgisayar USB görmüyor ince bir ayarı var mıydı bunun?
USB'ye yazdırdıktan sonra bilgisayar açılırken BOOT tuşu hangisi ise ona basmanız lazım. Genelde F11 ya da F12 oluyor.

Anakartın eskiyse MBR seç. Anakartın yeniyse UEFİ desteği varsa GPT seçmelisin.
Asus Prime B-350 Plus hocam anakart. GPT seçeyim o halde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam video bakarak yapmaya çalıştım fakat Rufus sürümü farklı olduğu için zorlandım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı