Windows 10 ISO dosyasına sürücü eklemek

Daha fazla  
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: GT 730i NVIDIA.

Driver;

Direk programın ismini verip gidenler yazmasın. Detaylı bir videosu olan veya açıklayabilecek olanlar yazsın. Ben Windows 10 ISO dosyasını bilgisayara indirdiğim zaman chipset ve NVIDIA çalışmıyor. USB içine driver atayım dedim fakat dediğim gibi driverlar çalışmıyor. İnternet falan hiç. Ama driverler yüklenince hepsi iyi çalışıyor. Ama format değil de Windows.Old klasörü ile Windows 10 indirmek zorunda kalıyorum. Nasıl ISO dosyasına driverlerimi koyarım.

Buradaki bütün driverleri indireceğim.
Not: "bu sisteme neden bu OS?" yazacaklar da yazmazsa sevinirim.

Driver ISO'ya entegre edilmez. ISO içinde yer alan install.wim dosyası açılır sonra DISM komutuyla driverları eklersiniz. Daha sonra ınstall.wim dosyası toplanır. Siz hatayı şurada yapıyorsunuz. NTlite ile imajı açıp paylaştığım DISM komutunu NTlite kapatmadan kullanıyorsunuz. DISM komutlarının çalışması için;
NTLITE yazılımını kapatın
Dism komutunu çalıştırın
Dism komutu bittikten sonra NTlite açın ve imajı toplayın. Bu işlem sırası tüm Dism komutlarında uygulanmalıdır.

Detaylı anlatsan driver eklemeyi ustam.
@OgnitorenKs ustam DISM komutlarını bilmiyorum driver eklemek için.
Geçen kodu paylaştın nasıl yapacağım diye sordun nasıl bilmiyorsun?
Driver dosyaları exe halindeyse yükleyemezsin, yükleyemezsin, yükleyemezsin. Driver dosyaları kilitlenmediyse 7 - Zip ile klasöre çıkarıp Driver klasörüne atın.

[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]
Dism /Image:İmaj klasör yolunu buraya yaz /Add-Driver /Driver:Driver klasör yolu /Recurse

Örnek;
Dism /Image:"C:\Mount" /Add-Driver /Driver:C:\Driver /Recurse
[/CODE]

Sosyalde birçok kişi yazdı. Yine yazıyorum elinizden tutupta bu işlemi size yaptıramayız. Bu işe yatkınlığınız yoksa yapacağım bir şey yok.

Ben çalışan bütün sürücüleri güncellenmiş Windows üzerinde double_driver_v_4.1_tr programı ile yedek alıyorum daha sonra yedek aldığım sürücüleri NTLite üzerinden sürücüler kısmından sorunsuzca ekle diyorum her Windows kurulumunda bütün driverlerim a-Z ye kurulu olarak geliyor.

Program link.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı