KatsuSama Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Microsoft'un kendi sitesinde bulunan ISO kurulum uygulamasından ISO'nun indirileceği yeri seçtikten sonra indirme işlemi başlamıyor ve uzun süre: Bu şekilde kaldıktan sonra: Bu hatayı veriyor.
Microsoft'un kendi sitesinde bulunan ISO kurulum uygulamasından ISO'nun indirileceği yeri seçtikten sonra indirme işlemi başlamıyor ve uzun süre: Bu şekilde kaldıktan sonra: Bu hatayı veriyor.
Çözüm KatsuSama 26 Haziran 2024 dixtuel dedi: Hocam programda sorun var gailba bir Windows 10'a geri düşemedim bende bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Sorunu bu video ile çözdüm eğer hala ihtiyacın varsa yardımcı olacaktır.
dixtuel dedi: Hocam programda sorun var gailba bir Windows 10'a geri düşemedim bende bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Sorunu bu video ile çözdüm eğer hala ihtiyacın varsa yardımcı olacaktır.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.745 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #2 Hocam programda sorun var gailba bir Windows 10'a geri düşemedim bende bu yüzden. Artı 0 Eksi
KS KS KatsuSama Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 dixtuel dedi: Hocam programda sorun var gailba bir Windows 10'a geri düşemedim bende bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Sorunu bu video ile çözdüm eğer hala ihtiyacın varsa yardımcı olacaktır. Artı 1 Eksi Çözüm
dixtuel dedi: Hocam programda sorun var gailba bir Windows 10'a geri düşemedim bende bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Sorunu bu video ile çözdüm eğer hala ihtiyacın varsa yardımcı olacaktır.