Çözüldü Windows 10 ISO Dosyasını Nasıl İndiririm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LaraInHell

Hectopat
Merhabalar öncelikle.
Bilgisayarım şu an kullanılamaz durumda otomatik onarımdan çıkmıyor sürekli başa sarıyor. Zaten format atmak da istiyordum.
Ama USB ile sıfırlama için diski oluşturmadım, elimde ikinci bir bilgisayar yok bunun için, ödünç alabileceğim kişi de.

Benim bilgisayarım Windows 10 Home Single Language. Eskiden bir kere sıfırlama diski oluşturmak için Windows'un aracını kullanmıştım orda Windows 10 Home Single Language diye sürüm seçip indirebiliyordum.
Fakat şimdi yapmak istediğim şey ISO dosyasını telefonuma indirip bir internet kafede Rufus'a yazdırmak. Fakat sürümü seçmeden doğru ISO'yu bulduğumu nerden anlayacağım?

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Recep Baltaş'ın burdaki bağlantısından indirsem kurulum esnasında sürüm seçebilir miyim?

Windows 10'u İndirin
Ya da burdaki gibi Windows'un sitesinden indirsem daha mı güncel olur? Ve burda da sürüm seçebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da bu videonun açıklama kısmında linklerden Windows 10 Home Single Language'nin Build 1803 sürümünü mü indirmem gerekiyor?

Cidden hangisini indirmem gerekiyor hiçbir fikrim yok. Bilgisayarı acil açmam gerekiyor. Bunun için de telefonuma atıp bir internet kafede Rufus ile USB belleğe yazdıracağım. İkinci bir bilgisayara erişme gibi bir imkanım yok dediğim gibi.

Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci yaptığımız ile sürüm seçebileceğim yani değil mi kurulum esnasında?
Evet.
Eğer OEM bir ürün anahtarınız bulunuyorsa kurulum sırasında kendisi de sürümü kuracaktır.
Ancak emin olmak için attığım rehberi uygulayabilirsiniz.

Evet.
Eğer OEM bir ürün anahtarınız bulunuyorsa kurulum sırasında kendisi de sürümü kuracaktır.
Ancak emin olmak için attığım rehberi uygulayabilirsiniz.
Bir keresinde sıfırlamak için USB diskini kullanmıştım Windows 10 Home sürümünde idi. Lisansı olmadığı için sahte gözüküyordu. Single Language'ye geri döndüğümde otomatik key girmeden etkinleştirildi ve orijinal olmuştu eskisi gibi. Onu Home'a yükselten de lanet bakkaldan birisiydi. Her ne kadar götürmek istemesem de babam götürmüştü benden habersiz. Yani lisansı kendi internete bağlandığında otomatik bulabiliyorsa sürümü de algılayabilir mi?

Bir keresinde sıfırlamak için USB diskini kullanmıştım Windows 10 Home sürümünde idi. Lisansı olmadığı için sahte gözüküyordu. Single Language'ye geri döndüğümde otomatik key girmeden etkinleştirildi ve orijinal olmuştu eskisi gibi. Onu Home'a yükselten de lanet bakkaldan birisiydi. Her ne kadar götürmek istemesem de babam götürmüştü benden habersiz. Yani lisansı kendi internete bağlandığında otomatik bulabiliyorsa sürümü de algılayabilir mi?
Büyük bir ihtimalle kendisi Home Single Language yükleyecektir, ama siz yine de tedbirinizi alın. Zaten yapacağınız işlem maksimum 20 saniyenizi alacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı