Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Hocam elimde 2005'den kalma bilgisayar var Windows 10 ISO dosyasını düzenleyip Lite yapmak ve kullanmak istiyorum sizce verim alınır mı?

Pentium D 820 işlemci
Radeon HD 6570
4 GB RAM
80 GB HDD
Lite hale getirip kullanabilirsiniz. Çok daha düşük donanımlı bilgisayarlarda lite sistem denedim. Performans açısından sıkıntı yaşamadım. Ancak donanım noktasında driver olmayınca sorun yaşanabiliyor.
@vinsanityx

Soruyu soran siz değilseniz. Katılımsız ayarlarının SS'ni paylaşacağımı söyledim. Ayrıca bu konuda rehber yapacağımı söylemedim. Sürümleri birleştirmek ile ilgili konuyu müsait bir zamanda rehber yapabileceğimi söyledim. Bu 1 ay mı olur 1 yıl mı olur o bana kalmış. Bu konuda soru sormayın. İnternet ortamında yüzlerce kaynak ve örnek var.

Son düzenleme:
Elimde i5 4228u işlemci
4 GB RAM 1600 MHz
920MX ekran kartı 2 GB
Standart 120 GB SSD

Daha fazla performans almak için bunu yapmam mantıklı mı? Yoksa Windows 8.1 Single Language kullanmam mı daha mantık mı? Uğraşmaya değer mi?
NOT: Sistemden daha fazla performans almak istiyorum, RAM kullanımı olsun hız bakımından olsun.

Windows Lite/Performans sistem hazırlama rehberine bakınız. Windows 10 son sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Zaten SSD'niz de var stabil bir şekilde kullanırsınız.

Teşekkür ederim , peki bunu yapmak ne kadar zamanımı alır ve Windows 10 boşta iken kaç ram kullanıyor? Ram miktarını belirtirseniz sevinirim.
Veyahut bende ne kadar kullanır?
800mb - 1100 mb ram arasında gidip geliyor. İşlemin ne kadar süreceği elinizin ne kadar hızlı olduğuna bağlı. Yorumları da okuyun orada bazı ek ayarlar paylaşmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…