Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Windows 11 için TPM'yi ve Secure Boot'u iptal etme işlemleride aynı şekildemi acaba?

Konunuz genel anlamda çok faydalı. Tam sürüm bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. TPM, Secure Boot ve CPU kontrollerini bypass etme yöntemini ISO üzerinden değiştirmeyi, bulurda gösterirseniz çok makbule geçer hocam. Sevgiler saygılar...

Üzerinde çalışıyorum. Başarılı sonuç alırsam paylaşacağım.

Vallahi ben Windows 10 göre hazırlanan bu anlatımı Windows 11 dede uyguladım hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadan ISO dosyalarını düzenliyebiliyorum.

Ya arkadaşlar güncelleme kurulmuyor kurulumdan sonra otomatik kurması için NTLite olmuyor işte da. Ben böyle güncelleme istiyorum kurulumdan sonra otomatik kurması için.
Arkadaşlar bana güncelleme (Update) katılımsız parametre bulabilir misiniz yeni parametre bulamadım ben konu buldum ama yardımcı olur musunuz?
Windows Güncellemerlni Katılımsız Yapmak bu konudaki gibi yapmak istiyorum.
@OgnitorenKs ustam güncelleme kurulmuyor kurulumdan sonra otomatik kurması lazım konu açtım kimse bilen çıkmadı.
@OgnitorenKs

Dosya Ekleri

• ddd.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Yazmaz tabi ne istediğin belli değil. Ne yaptığın belli değil. Sadece olmuyor ustam video, rehber diye yazıyorsun. Tamam da olmayan, hata, yapamadığın nokta ne? Yaparken video al at dedim, video attın mı? Hayır, nasıl yardımcı olmamı bekliyorsun???

@OgnitorenKs ntltie güncelleme eklemek işi oluyorda kuurlumdan sonra otomatik kurmuyor işte ben bilgisayarcılara para veremem doğru sende haklısın.
@OgnitorenKs güncelleme işini çözebilsem.

Kimse bilmiyor sanırım.
Moralim bozuldu arkadaşlar ISO'ya güncelleme entegre etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Ben yeni windows 10 editlemesi yaptım en güncel iso dosyası ile ancak kurulumda son safhada windows güncellemesimi yapıyor anlamadım eski sürümden son sürüme gibi ve çok uzun sürüyor bir dönüşüm yapıyor isoyu uup dan indirmiştim.

Dosya Ekleri

• uup iso.png
    82 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…