Sistem için ISO dosyası hazırlamak istiyorum fakat ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Az araştırma ile gizli olan iki Windows klasörü silindiğinde sorunun ortadan kalktığını gördüm ancak bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem olarak ne yapabilirim?
Çok denedim hocam fakat işe yaramadı şimdi araçlarda bulduğum ISO Downloader ile deniyorum ve şuan indirmekte. Windows'un aracında böyle bir hata almak oldukça saçma bir durum
Çok denedim hocam fakat işe yaramadı şimdi araçlarda bulduğum ISO downloader ile deniyorum ve şu an indirmekte. Windows'un aracında böyle bir hata almak oldukça saçma bir durum
Herkes widows 10'u orijinal sitesinden indirmek ister fakat tool kullanır. Kullandığında da orijinal indirme hissi olmaz. Bu Windows'un orijinal sitesine geliyoruz. Boş bir yere sağ tıklayıp incele diyoruz. Açılan sekmede yukarıda bulunan telefon simgesine tıklıyoruz. Sonrasında F5'e basıp...
www.technopat.net
Bu rehberden Tool'a gerek kalmadan yapabilirsiniz.
Herkes widows 10'u orijinal sitesinden indirmek ister fakat tool kullanır. Kullandığında da orijinal indirme hissi olmaz. Bu Windows'un orijinal sitesine geliyoruz. Boş bir yere sağ tıklayıp incele diyoruz. Açılan sekmede yukarıda bulunan telefon simgesine tıklıyoruz. Sonrasında F5'e basıp...
www.technopat.net
Bu rehberden Tool'a gerek kalmadan yapabilirsiniz.
Kullandığım program sözünü bahsettiğiniz site görüntüsünü içeriyor hocam, yani birebir aynı işlevi yapmış bulunmaktayım. Fakat olur da istisnai bir durum olursa bu paylaşımınızı değerlendireceğim. Şimdiden teşekkür ederim
Edit: Programın ismini yazdığım an hatırlayamadım, Heidoc üzerinden indirmekteyim. Kendisi ISO'yu Microsoft'tan indirmekte.
Kullandığım program sözünü bahsettiğiniz site görüntüsünü içeriyor hocam, yani birebir aynı işlevi yapmış bulunmaktayım. Fakat olur da istisnai bir durum olursa bu paylaşımınızı değerlendireceğim. Şimdiden teşekkür ederim
Edit: Programın ismini yazdığım an hatırlayamadım, heidoc üzerinden indirmekteyim. Kendisi ISO'yu Microsoft'tan indirmekte.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Bu programı kullandınız sanırım. Bu uygulama da Windows'un sunucuları üzerinden indiriyor.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Bu programı kullandınız sanırım. Bu uygulama da Windows'un sunucuları üzerinden indiriyor.