Windows 10 ISO'sunu USB ile bilgisayara atmak sorun çıkartır mı?

Yaguz

Centipat
Daha fazla  
Dostlar Windows 10 ISO indirdim Rufus ile USB'ye aktarımda hata çıkıyor her şeyi yaptım bu işi bilenlere de sordum, olaya anlam veremediler.

İnternet kafeye gidip, orada ISO indirip kendi USB'me Rufus ile Windows 10'u yükleyip evdeki PC'ye USB ile format atsam sorun çıkarır mı?

Sorun olmaz ama internet kafeye gitmeden önce USB'ye Ventoy yazdırıp dene. Yazdırdıktan sonra ISO dosyasını olduğu gibi USB'nin içine at.

ISO'yu internet kafede de yazdırabilirsin, dosyayı kendi bilgisayarına taşıyıp yazdırmana gerek yok.

Dostlar Windows 10 ISO indirdim Rufus ile USB'ye aktarımda hata çıkıyor her şeyi yaptım bu işi bilenlere de sordum, olaya anlam veremediler.

İnternet kafeye gidip, orada ISO indirip kendi USB'me Rufus ile Windows 10'u yükleyip evdeki PC'ye USB ile format atsam sorun çıkarır mı?

Herhangi bir sorun olmaz.

Sorun olmaz bende yakın zamanda int kafede Windows 10 USB yazdırdım sonra format attım sorun olmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı