Windows 10 Kablolu Ağ Sorunu

Oğuz Oda

Kilopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarıma yeni format attım, Windows tarafından tüm sürücüler otomatik güncellendi fakat internete girebilmeme rağmen ağ yokmuş gibi gözüküyor hatta sol altta görev çubuğunda ağ simgesi bile yok. Windows'un önceki işletim sistemlerinde böyle bir problem yoktu acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

NOT: Kurduğum Windows sürümü Technopat forumdaki Windows 10 1803 sürümü fakat bu sürümden kaynaklandığını düşünmüyorum, 2 sene öncesinde de aynı sıkıntıyla karşılaşmıştım.

BIOS güncelleyip ardından BIOS'ta Onboard Devices'ta Ethernet Controller'in enabled olduğundan emin olunuz. Ardından cihaz yöneticisinden fotoğraf paylaşınız. (Device Manager)

BIOS en güncel sürümünde zaten evet Ethernet Controller enabled olarak gözüküyor

Ekran Alıntısı.PNG

Başlat çalıştırdan winver yazıp çıkan ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Şu anki güncel olan(Beta ve insider olmayan sürümler) 17134.48 sürümü. Technopat ve diğer üçüncü sitelerden bu tip kurulumları indirmemenizi öneriyoruz.

Zaten sürümü bu siteden indirdiğimi belirttim şimdi olmassa diyelim windows 8.1 geri dönücem oyun performansı olarak bir fark görür müyüm?
NOT: Sorunu İnternet Repair programı ile çözdüm ilgilenen herkese çok teşekkürler

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı