sercan34 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Herkese merhaba, Windows 10'un yanına Kali Linux' u kurdum fakat işletim sistemi seçme ekranı gelmiyor. 1 tane SSD'ye, 1 TB ve 500 GB Harddisk'e sahibim. Win10 SSD'ye yüklü. Kali Linux'u da 500 GB Harddisk'e kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2016
Herkese merhaba, Windows 10'un yanına Kali Linux' u kurdum fakat işletim sistemi seçme ekranı gelmiyor. 1 tane SSD'ye, 1 TB ve 500 GB Harddisk'e sahibim. Win10 SSD'ye yüklü. Kali Linux'u da 500 GB Harddisk'e kurdum.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #2 Kurulumdan sonra BOOT seçeneklerinde Linux görünüyor mu? GRUB kurulumunu hangi HDD'ye yaptınız yada GRUB kurulumu yaptınız mı?
Kurulumdan sonra BOOT seçeneklerinde Linux görünüyor mu? GRUB kurulumunu hangi HDD'ye yaptınız yada GRUB kurulumu yaptınız mı?
sercan34 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #3 Linux görünmüyor. GRUB kurulumunu 500GB HDD'ye yaptım. Tamam sorunumu çözdüm. Windows 10'un kurulu olduğu SSD'ye bölüm açarak kurdum ve çift işletim sistemi yaptım. Teşekkürler.
Linux görünmüyor. GRUB kurulumunu 500GB HDD'ye yaptım. Tamam sorunumu çözdüm. Windows 10'un kurulu olduğu SSD'ye bölüm açarak kurdum ve çift işletim sistemi yaptım. Teşekkürler.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #4 BIOS'tan BOOT seçeneklerini GRUB'u kurduğunuz HDD'yi birinci olarak ayarlasaydınız da sorununuz çözülürdü.
BIOS'tan BOOT seçeneklerini GRUB'u kurduğunuz HDD'yi birinci olarak ayarlasaydınız da sorununuz çözülürdü.