Windows 10 ' kalite güncelleştirmeleri eksik sorunu'

Yol yaptı yol

Hectopat
Merhaba forum, eskiden Windows 8.1 kullanıyorum ama işletim sistemim çok sorunlu olduğundan olayı Windows 10 'a geçiş yapmak zorunda kaldım. Geçişi yaptım ama şimdi sıfır işletim sisteminde yine hata var. Bıktım ben ya. İşletim sistemini kurdum aygıt yöneticisine falan baktım her şey iyi durumda ama bilgisayar güncelleştirmeleri denetlemediğini gördüm denetlemeye çalıştım ama denetlemedi. İlk önce Windows'un denemesini kullanıyordum bundan dolayı sandım ama değilmiş orijinal yaptım yine denedim olmuyor. Bir çok şeyi denedim hala aynı. Bir resim ekliyorum:
ss.PNG
ynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende var ya yardımcı olacak hiç mi kimse yok. Denemediğim hiçbir şey kalmadı. Her seferinde format atmak istemiyorum.

Windows+r tuşlarına basın çalıştır ekranı açılıcaktır. Oraya "services.msc" yazarak hizmetleri açın. Çıkan ekranda Windows Update'i bulun. Sağ tıklayın özellikler deyin. Hizmet durumunu durdurup tekrar başlatın. Bir de bu şekilde deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows+r tuşlarına basın çalıştır ekranı açılıcaktır. Oraya "services.msc" yazarak hizmetleri açın. Çıkan ekranda Windows Update'i bulun. Sağ tıklayın özellikler deyin. Hizmet durumunu durdurup tekrar başlatın. Bir de bu şekilde deneyin.

Kaç defa yaptım ama bir kere daha yapayım.

Eğer yine olmazsa, CMD yi yönetici olarak çalıştırın. SFC/SCANNOW yazın sistem taraması yapıcaktır. Bitince bilgisayarı yeniden başlatın. Bir kez de bu şekilde deneyin.

Teşekkür ederim. Şuanda deniyorum, olumlu veya olumsuz buraya yazarım.
@Bogazitchy sorun yine devam ediyor. Bu sorunu çözenler var ise bize de yardımcı olabilir mi :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı