Windows 10, kamera bulunamadı hatası

kerimim25

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bir sorunumuz var da konuya hakim olanların yardımına ihtiyacımız var. Sorun şu HP EliteBook 8440P laptop kamerası bir anda çalışmamaya başladı. Kamera sekmesıne girince "başlamak için kamera bağlayın" uyarısı veriyordu. Netten biraz baktık. İlk olarak aygıt yöneticinde görüntüleme aygıtlarından kamera sürücüsünü devre dışı yapıp aktif etmek veya sürücü güncellemek istedik. Ancak aygıt yöneticisinde "görüntüleme aygıtları" sekmesi yoktu. Bizde driver silinmiş düşüncesiyle netten model adı yazıp driver bulmaya çalıştık. Buldukta...Ancak bulduğumuz driverlerı yüklediğimizde hiçbir sonuç olmadı. Hala görüntüleme aygıtı yok PC'de. Geri yükleme yapmayı denedik farklı farklı geçmiş tarihlere geri yükleme yaptık ama yine kamera çalışmadı ve görüntüleme aygıtı gelmedi. Biz de son çare nette ki videolara baktık bahsedilen her şeyi denedik olmadı. Tuş kombinasyonları ile kapatmış olabilirsiniz dediler ki haklılar ama öyle bir şey olsa bile aygıt yöneticinde kameranın sürücüsü olması gerekir. Yine de belki olabilir diyerek bütün var olan bilinen kombinasyonları denedik sırayla. Fn+F4. Fn+F6. Fn+F8. fn+F11 gibi hatta. Fn+v tuşları hepsini denedik. Olmadı. En sonunda bilgisayarcıya götürdüm. Windows 8.1 yüklü olan PC'ye format atıp Windows 10 Pro yükledi... Buna rağmen hala görüntüleme aygıtı yok PC'de. Bilgisayarcı arkadaş bize diyor ki cihaz kamerayı tanımıyor. Ben başka bir kamera spariş ettim gelsin deneyeyim olursa sıkıntının sebebini anlarız dedi. Akşam aramış diyor ki kamera taktım yine çalışmadı. Bundan değişik bir problem var birkaç gün kalsın bakalım diyor. Ya da harici kamera kullanın diyor. Arkadaşlar bu problemin çözümü nedir tam olarak bilen var mı aranızda? EBA ve canlı ders için lazım bilgisayar.
PC modeli " HP EliteBook 8440P " Windows 10 yüklendiği halde hala kamera driverini tanımıyor bilgisayar...
https://www.facebook.com/photo.php?...jW-sOQjgjvowjTIQS0RUJec1up9J4XiMtxRt1UT&ifg=1

HP'nin resmi sürücü bölümünde en fazla Windows 7 64 bit desteklediği belirtiliyor? Windows 7 kurup dener misin?
HP EliteBook 8440p Dizüstü Bilgisayarı Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
evet sitesinde en son windows 7 desteği görünüyor ancak bu pc 8.1 yüklüyken gayet stabil çalışıyordu...yani 8.1 de kamera açıktı kullanıyorduk...hiç kullanmamış olsak aklıma 7 yüklemek gelirdi ama kullandık yani

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı