Windows 10 Kastırmayan iyi Koruyan Virüs Programı Önerisi

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'a göre bilgisayarı kastırmayan, arka planda birşeyler yüklemeyen ve çok yer kaplamayan sağlam antivirüs önerilerinizi bekliyorum.

Bilgisayarı gerektiğinde bilgisayarı kastırır, biri az olur biri çok olur ve az olan kullanan gelişmiş özellikleri yok demektir. Kastırmayan ve iyi koruyan kelimelerini yan yana kuramazsın. Bunlardan hangisini istiyorsan ona göre antivirüs tavsiye edilir. Sisteminiz iyi ise zaten kastırmaz ancak sistem iyi değil ve bu dediklerini istiyorsan sorun abestir.

Tam koruma istiyorsan arkada biraz çalışmasına izin vereceksin.
BUZdOsvIQAAGlT-.jpg

Ücretli AntiVirüs'lerin ilk üç sıralaması şu şekilde:
  • Kaspersky
  • Bitdefender
  • Norton
Kaspersky en iyisi. Fakat Bitdefender ve Norton'a göre daha fazla kullanıyor. Mesela şu anda Kaspersky bende 42 MB kullanıyor. Bazen 80 falan oluyor.

Bitdefender ve Norton çok hafif. Norton'u bilmiyorum ama Bitdefender 2,3 MB falan kullanıyordu. Başka bir PC'de denemiştim.

Bunlardan hangisini tavsiye edersin diye sorarsan tabii ki de Kaspersky derim. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı