Puro önerisi

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, su güne kadar hiç puro içmedim ve ilk deneyimi yaşayacağım. Bu sebepten hem uygun hem de tadı güzel olan puro önerisi istiyorum. Deneyimleriniz ve bilgileriniz üzerine öneri yapmanızı istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Muhtemelen humidorunuz yok. Puro daha alınmadan önce nem oranı kontrollü bir ortamda muhafaza edilmezse kuruyup bütün aroma profilini, yani "olayını" kaybediyor. Duty-freelerde ya da resmi bandrollü satıcılarda da tekli satış olmayabiliyor.

Dandik, ne olduğu bilinmeyen tütünlerle doldurulmuş, purolarla alakası olmayan, sadece görüntüde puro içmek isterseniz nereden aldığınızın, ne zaman içtiğinizin bir önemi yok. Hakkını vererek en asgari şekilde düzgün bir puro deneyimi istiyorsanız da en garanti yöntem yurt dışına çıktığınızda bir cigar lounge bulup oradaki görevlinin tavsiyesiyle ya da çok sert olmayan popüler proları araştırıp oturup içmeniz.

Tanıdığınıza bile getirtmeye kalksanız muhtemelen sizin elinize ulaşana kadar o puro kağıt olacak. Puro satın alımından tutun muhafazasına kadar çok meşakkatli bir hobi maalesef. En azından usulüyle gerçek puro deneyimini arayanlar için.

Tavsiye soracak olursanız da Romeo y Julieta(Churchills, Belvederes), Montecristo(3'lü kutuları oluyor ama fiyat olarak diğerlerine nazaran daha tuzlu), Oliva samplerları, Perdomo Champagne Connecticut tavsiye edebilirim. Romeo y Julieta Cazadores şahsen ilk deneyimim oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı