Windows 10 KB3201845 güncelleme sorunu

genqearx

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bugun aldığım windows 10 güncellemesini yükleme sorunu yaşıyorum. 3 4 kez denedim ancak yükleyemedim. Aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 173
Ara kısmına "update" yazın. "Windows Update ile ilgili sorunları bulun ve düzeltin" seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede "Gelişmiş'e" tıklayın. Yönetici olarak çalıştır'a basın. İleri deyin. Sorununuzu çözmesse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla çalıştırın.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Arkadaşlar dediklerinizi yaptim ancak sorunum çözülmedi. Güncellemeleri kapattım , sürekli kendi kendine yükleyip hata vermesinden bıktığım için.

Bu güncelleme sizde yüklü mü ? merak ettim. Sadece benim sistemimden kaynaklanan bir sorun mu ?

Ya takıntı haline getirmeni gerektirecek bir durum yok ortada bu güncelleme olmasada olur. Bende yüklü fakat öncekinden hiçbir farkını anlamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı