Windows 10 (KB4467708) Güncelleme Hatası "0x800f0982"

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Manuel yüklemeye çalıştım ama yüklenemedi hatası veriyor ve ayni gün içerisinde çıkan güncellemenin önceki sürümünde manuel olarak yüklemeye çalıştığımda yüklenemiyor hatası alıyorum. Anlayamadığım taraf Microsoft'un aynı gün çıkan güncellemede bi önceki güncellemeyi vermemesi. Araştırdım ama hiçbir makele yok bununla ilgili. Ne yapmalıyım?

Aynı gün çıkan bu güncelleme'nin (KB4467708) öncesinde çıkan güncelleme bu (KB4464455)
Resimlere bakarsanız anlayacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı ben de alıyorum, defalarca format attım sonuç değişmiyor. Windows yeni iso dosyasını yüklemesini bekliyorum.

Yönergede'ki bütün her şeyi uyguladım ama sonuç yine aynı. Sorunun bende olmadığını düşünmeye başladım neredeyse her şeyi denedim. En azından şu hata kodunun ne anlama geldiğini bilsem içim rahat edecek araştırdım yok, bulamadım ne anlama geldiğini.

Bizimle alakalı bir durum değil. Defalarca format attım aynı hatayı alıyorum, arkadaşın dediği gibi yeni bir güncelleme paketi bekliyorum.

Sorun olmaz yani bu güncelleme olmadan yeni gelecek güncellemeyi yükleyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…