Windows 10 (KB4469342) Güncelleme Hatası "0x800f0982"

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Bu sefer farklı bir güncelleme paketi geldi ama yine aynı hata,onun akabinde gelen .NET Framework güncellemesi başarıyla yüklendi, sanırsam her zaman Microsoft hatalı güncelleştirme çıkartıyor diye düşünmeye başladım. Önceden her zaman güncellerdim 1803 sürümünde daha iyiye giderdi bilgisayarım ama şimdi bunlarla uğraşıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncedende (KB4467708) adlı güncellemede aynı hatayı vermişti ve konu oluşturmuştum başka möderatör önermişti aynı adımları ve sonuç aynı oldu,ve benle alakalı olmayıp yeni güncelleme paketini bekleyin demişti bekledim ve aynı adlı güncelleme geldi ve yine aynı hatayı verdi, manuelde yüklemeyi denedim sonuç yine aynı 2.resime bakabilirsiniz.
Cidden mi...
yeni bir güncelleme geldi ve yine aynı hata bende sorun yok tamamıyla microsoft sorumludur artık ben sadece gizleyecegim her hata veren güncellemeyi yeter artık yahu ben her şeyi tamamıyla doğru yaptım denemediğim bir şey kalmadı konu kilit lütfen daha konuşmak istemiyorum konu kilit.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    26,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…