Yok hepsini yaptım zaten yeni format attığımdan dolayı hepsini güncelledim.windowsunuz güncel olmayabilir. forumda geçmişte paylaşılmış bir konu diye hatırlıyorum.
windows 10 güncelleştirmelerini denetleyin.Yok hepsini yaptım zaten yeni format attığımdan dolayı hepsini güncelledim.
bir şeylerin eksik olduğu kesin bilir kişiler olur muhakkak. böyle bir hatanın başıma geldiğini hatırlamıyorum lisansız windows kullanmama rağmen...Yok hepsini yaptım zaten yeni format attığımdan dolayı hepsini güncelledim.
Windows 10 güncelleştirmelerini denetleyin.
Elle güncelleme kurmayın.
Öyle bir şey yok Edge kaldırılamaz.Şu güncelleme benim için önemli olabilirdi Edge kaldırılabilir olacaktı en azından.
Avrupa'da olsam belki kaldırabilirdim ama değilim eminim.Öyle bir şey yok Edge kaldırılamaz.
Windows PowerShell veya 3.parti yazılım kullanmadığınız sürece.
Kaldıramazsınız o güncellemeyi de yüklemene gerek yok. Windows update ile güncellemeri kontrol et yeter.Avrupa'da olsam belki kaldırabilirdim ama değilim eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.