Bugün denemek için Windows 10 LTSC indirip kurdum. Her şey çok güzel giderken durduk yere farklı zamanlarda bilgisayar 2 kere kapandı. Bu neden olmuş olabilir?
Daha önceden Windows 10 Pro yüklemiştim komple format attım USB bootlayıp her şeyi sildim. Öyle LTSC versiyonunu kurmuştum tamam deneyeceğim yazarım. Denedimde bu video 2019 LTSC için geçerliymiş sonunda error verdi gerçi masaüstündeki o sağ alttaki yazı kayboldu lisansınız bitmiştir yazısı o...
www.technopat.net
Bu konuda ki yorumları oku orada yazmıştım sorun nasıl giderilir 3.sayfayı oku sadece orda yazmışım
Daha önceden Windows 10 Pro yüklemiştim komple format attım USB bootlayıp her şeyi sildim. Öyle LTSC versiyonunu kurmuştum tamam deneyeceğim yazarım. Denedimde bu video 2019 LTSC için geçerliymiş sonunda error verdi gerçi masaüstündeki o sağ alttaki yazı kayboldu lisansınız bitmiştir yazısı o...
www.technopat.net
Bu konuda ki yorumları oku orada yazmıştım sorun nasıl giderilir 3.sayfayı oku sadece orda yazmışım
Anladım hocam tercih meselesi ben sorunsuz kullanıyorum ben bu sürümden memnunum ne yalan söyleyeyim çok iyi bir bilgisayar toplarsam yarın bir gün yine bu sistemi kullanırım şahsen boşta 2 GB RAM kullanıyor Max ve hızlı gereksiz detaylar yok: )
Bende dün indirdim kurdum oyundayken otomatik PC kendini kapatıyor 1 saat sonra.
Lisans kısmıda bitmiş gözüküyor daha dün kurdum nasıl bitiyor otomatik 90 günlük lisans vermiyor muydu bu.
Sorunu nasıl çözebiliriz arkadaşlar.
Ben sorunu çözdüm lisansı aktif ettim bu sürümde istiyorsanız link atarım.