Çözüldü Windows 10 kendi uygulamaları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Birkaç gün önce bir fotoğraf dosyasını Windows 10'un Fotoğraflar uygulaması ile açmaya çalıştığımda fotoğraf açılmadı ve aşağıdaki hatayı verdi;

hata.PNG

Araştırmalarım sonucu 1803 sürümünden kalma bir bug olduğunu öğrendim. Bu hatayı aldığım sürüm 2004 19041.488 idi. Belki çözmüşlerdir diye 19041.572 (şuan da en günceli) sürümüne güncelledim ama hiçbir şey değişmedi. Bugün bir videoyu açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı verdi. Filmler vs TV, Fotoğraflar, Groove Müzik, Hesap makinesi, Ses Kaydedicisi ve hatta Microsoft Store bile artık çalışmıyor. Belki diskimde bir sorun vardır diye kontrol ettim sağlığı %98 seviyelerinde ve hiçbir sorun yok. Bir ton çözüm denedim hiçbir işe yaramadı. Bilgisi olan var mı?

Sorun çözüldü: Windows Lisans Yöneticisi Hizmeti (LicenseManager) devre dışı kalmış. Başlangıç türünü "Elle" olacak şekilde ayarladım.

Son düzenleme:
Win+R yaparak çalıştırı açın. Çıkan ekrana services.msc yazıp tamam butonuna tıklayın.
Açılan sayfadan Windows Lisans Yöneticisi Hizmeti'ni bulun. Daha sonrasında eğer devre dışı ise tekrar başlatın, eğer devre dışı değilse yeniden başlatın. Videolu anlatım istiyorsanız: tıkla.
Buraya göz atmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı