Heisenbergg35
Megapat
Aynı sorunu yaşıyorum. çözüldü mü? yada çözebilen varmıdır.
OCCT isimli programı kullanıp direk olarak PSU test et brom programda sol tarafda power adlı seçenekten görüntü ayarını seç 1080p or 720p sonra test et yaklaşık olarak 5dk test içinde kalsın eğer rest atarsa yeni bir PSU almanı gerektirir bu sorun beni öylesine deli etmişti ki hiç bı yerden çözümü bulamadım bu programla test edip sonunda PSU olduğunu öğrendim umarım yardımcı olurAynı sorunu yaşıyorum. çözüldü mü? yada çözebilen varmıdır.
Aynı sorunu yaşıyorum. çözüldü mü? yada çözebilen varmıdır.
OCCT isimli programı kullanıp direk olarak PSU test et brom programda sol tarafda power adlı seçenekten görüntü ayarını seç 1080p or 720p sonra test et yaklaşık olarak 5dk test içinde kalsın eğer rest atarsa yeni bir PSU almanı gerektirir bu sorun beni öylesine deli etmişti ki hiç bı yerden çözümü bulamadım bu programla test edip sonunda PSU olduğunu öğrendim umarım yardımcı olur
bro o zaman tamamiyle işlemci üzerine yüklen sorun her zaman farklı olabiliyor bendeki power çıktı.Bu sorun bende de var ama işlemciyi yüke bindirince yaşıyorum sadece yine Kernel-Power 41 63 hatası veriyor PSU değiştim fayda etmedi. 500W den 650W 80+ bi PSU ya geçtim sonuç aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.