Windows 10 Kernel Security Check Failure Mavi Ekran Hatası

uglylizard

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
2 gün önce topladığım sistemde belirli aralıklarla başlıktaki hatayı alıyorum. Minidump dosyası; minidump.rar

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

@Murat5038 wireless sürüsücünün günceli çıkmış sanırım. İngilizce bilmediğim için emin değilim. Download Intel® PROSet/Wireless Software for Windows® 10 Öncekini kaldırıp resetledikten sonra linktekinin 96.08 MB olanını indirip kurdum. İnşallah yanlış değildir.

Murat Bey bu arada donanımla ilgili bir sorun varsa (mesela bozuk RAM, SSD vs.) dump dosyalarında çıkıyor mu? RAM'leri test etmek için forumdan yararlanarak Memtest86+'ı kurdum ama boot ekranını bir türlü geçemedim.

Memtest86+'ı kurdum ama boot ekranını bir türlü geçemedim.
Yaptıklarınızda hatalı olabilir. İşlemleri doğru yapın. UEFİ olarka başlattığından olmuyor olabilir. Usb bellek kaynaklı olabilir vs.

Quick Stream sil diyoruz neden silmedin?

Üstat arkadaşım Farklı bir Windows 10 kurdu. Kurulumdan sonra bütün programları (Office dahil) kurdum, sizin kaldırın dediklerinizi kaldırıyorum. Kinguin'de uygun fiyatlı Windows 10 Pro key'i buldum ona geçmeyi düşünüyorum. Muhasebeci olduğum için Office programı benim için olmazsa olmaz.

@Murat5038 @cRea80 rica etsem minidump dosyasını okur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
030116-11609-01.rar

@Murat5038 üstat bilgisayarın montajını kendim yaptığım için ve mavi ekran hatalarının sonu gelmediği için dün sabah teknik servise verdim, bu akşam teslim aldım. Teknik servis gerekli testleri yaptığını, hiç mavi ekran hatası almadığını söyledi. Pc'yi eve getirdikten sonra hiçbir şey kurmadığım halde sizin okuduğunuz mavi ekran hatasını aldım. Daha sonra üst üste 2 kez daha mavi ekran hatası verdi. Dışarı çıktığım için dosyasını şimdi paylaşabiliyorum. Yeni klasör2.rar

Murat Bey lisanslı key almak dışında ne önerirsiniz? Mavi ekran hatası yüzünden ciddi anlamda kafayı yemek üzereyim.

Anakart V2 sürümüyle değişmeli. Aksi takdirde nedeni belli olmayan mavi ekranlar almaya devam edersiniz.

@MF merhaba,

A88X-G41 PC Mate ve A10 7870K Mavi ekran sorunu bu konudaki alıntıladığım yorumunuzu gördüm. Acaba benim sorunum da aynı sebepten olabilir mi? Ne yaptıysam mavi ekran hatasından kurtulamadım da. Sistemim şu şekilde;

Msi a88xi ac Anakart
Amd A10-7870k Apu
Kingston Hyperx 8GB (2x4GB) DDR3 2400Mhz CL11 Ram
Kingston Hyperx Fury 120GB SSD
Akasa Venom Pico (600-3000 Rpm arası otomatik devir ayarlı) PWM Fan Soğutucu
Thermaltake Core V1 Kasa
Thermaltake Smartpower 80+ Bronze 550W Güç Kaynağı.

Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı