Windows 10 Kernel Security Check Failure Mavi Ekran Hatası

uglylizard

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
2 gün önce topladığım sistemde belirli aralıklarla başlıktaki hatayı alıyorum. Minidump dosyası; minidump.rar

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

@Murat5038 Windows 10 64 biti tekrar kurdum ve bu sefer hiçbir sürücüyü kurmadım. Sadece Windows Uptade ile gelen güncelleştirmeleri yükledim, onun da yarısı hata verdi.
Adsız.jpg

Buna rağmen yine aynı mavi ekran hatasını aldım. Minidump dosyası; minidump 1.rar
Sınava hazırlanıyorum ve biraz takıntılı olduğum için sistem düzelmeden derse odaklanamıyorum.

Murat Bey acaba AIDA64 raporu oluştursam yardımcı olabilir misiniz? Gerekirse tekrar USB'den UEFI kurulum yapar sadece sizin söyleyeceğiniz sürücüleri yüklerim. Şimdiden teşekkürler.

@Murat5038 Dün ben sizi yaklaşık üç saat bekledim. Sanırım bir iletişim eksikliği oldu. Windows Update ile gelen AMD sürücüsünü DDU ile kaldırdım. Yonga Seti, Ekran kartı, Wireless gibi sürücüleri yükledim. Aynı mavi ekran hatasını tekrar aldım. Uzak bağlantı yapmak isterseniz;
ID: 366 051 207
Şifre: 4643.

@Murat5038
Şifre 4526.

@Murat5038 Microsoft Office 2016'yı kurduktan sonra tekrar mavi ekran verdi. Minidump dosyası; 022216-7734-01.rar Şimdiden teşekkürler. Bu mesajı yazdıktan sonra yine hata verdi. Minidump dosyası; 022216-7734-02.rar

Tüm Minidump dosyaları; 3 Minidump.rar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı