Herkese merhaba Windows 10 kodu almak istiyorum fakat çok pahalı geliyor 3. parti bir siteden Windows 10 kodu alırsam başıma kötü bir şey gelebilir mi veya çalışmama ihtimali var mı? Bildiğiniz ve güvendiğiniz Windows10 kodu satan bir site varsa yazabilir misiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Herkese merhaba Windows 10 kodu almak istiyorum fakat çok pahalı geliyor 3. parti bir siteden Windows 10 kodu alırsam başıma kötü bir şey gelebilir mi veya çalışmama ihtimali var mı? Bildiğiniz ve güvendiğiniz Windows10 kodu satan bir site varsa yazabilir misiniz?
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Size bir lafım yok ama 30 TL'lik Key'ler almanın yapımcıya hiçbir faydası olmadığı için bunun korsandan farkı yoktur. Burada link atanlar başka konuda korsana destek yok yazarlarsa yapıştırırım bu mesajlarını.