Otomatik etkinleşir hocam, anakarta gömülü oluyor. Çıkart yeniden kullan gibi bir imkanın yok, tek kullanımlık. Bir kez kullandıktan sonra kaydetmesine gerek yok.Hocam galiba masaüstündesiniz. Format atacağınız zaman mevcut ürün anahtarınızı öğrenip bir kenara yazdıktan sonra rahatlıkla format atabilirsiniz. Yani hayır gitmez.
Windows 10 Lisans Anahtarı Nasıl ÃÄrenilir?
Windows'ta lisans anahtarları sisteme tanımlanmıŠolsa da bazı durumlarda orijinal anahtarlara ihtiyaç olabiliyor. Farklı yöntemlerle UEFI/BIOS'awww.technopat.net
Hocam OEM anakart değilse otomatik etkinleşmez. Zaten konu sahibi key satın almayı planladığına göre anakartı OEM değil.Otomatik etkinleşir hocam, anakarta gömülü oluyor. Çıkart yeniden kullan gibi bir imkanın yok, tek kullanımlık. Bir kez kullandıktan sonra kaydetmesine gerek yok.
OEM anakartdan kastınız nedir hocam?Hocam OEM anakart değilse otomatik etkinleşmez. Zaten konu sahibi key satın almayı planladığına göre anakartı OEM değil.
OEM anakart değil, HWID key muhabbeti o.Hocam OEM anakart değilse otomatik etkinleşmez. Zaten konu sahibi key satın almayı planladığına göre anakartı OEM değil.
Hocam eski anakartlarda keyi anakarta yazmıyor diye biliyorum ve Core 2 Q6600 işlemci için kullanılan anakartta OEM keyi anakart hafızasına yazdığını sanmıyorum. O yüzden öyle bir açıklamada bulundum.OEM anakart değil, HWID key muhabbeti o.
HWID olduğu zaman anakarta key gömülür. Hiçbir şekilde gitmez, otomatik etkinleştirme gelir.
G31 anakarta OEM key değil, HWID key yazdım. Daha eskilere bir şey diyemem.Hocam eski anakartlarda keyi anakarta yazmıyor diye biliyorum ve Core 2 Q6600 işlemci için kullanılan anakartta OEM keyi anakart hafızasına yazdığını sanmıyorum. O yüzden öyle bir açıklamada bulundum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.