Windows 10 key format atınca gider mi?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir siteden 50 60 TL'ye Windows 10 Pro keyi alıp kullansam daha sonrasında format atsam key gider mi, gidiyorsa gitmemesi için bir şeyler yapabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam galiba masaüstündesiniz. Format atacağınız zaman mevcut ürün anahtarınızı öğrenip bir kenara yazdıktan sonra rahatlıkla format atabilirsiniz. Yani hayır, keyi kaybetmediğiniz sürece format atsanız bile kullanabilirsiniz.

Hocam galiba masaüstündesiniz. Format atacağınız zaman mevcut ürün anahtarınızı öğrenip bir kenara yazdıktan sonra rahatlıkla format atabilirsiniz. Yani hayır gitmez.
Otomatik etkinleşir hocam, anakarta gömülü oluyor. Çıkart yeniden kullan gibi bir imkanın yok, tek kullanımlık. Bir kez kullandıktan sonra kaydetmesine gerek yok.

Otomatik etkinleşir hocam, anakarta gömülü oluyor. Çıkart yeniden kullan gibi bir imkanın yok, tek kullanımlık. Bir kez kullandıktan sonra kaydetmesine gerek yok.
Hocam OEM anakart değilse otomatik etkinleşmez. Zaten konu sahibi key satın almayı planladığına göre anakartı OEM değil.

Hocam OEM anakart değilse otomatik etkinleşmez. Zaten konu sahibi key satın almayı planladığına göre anakartı OEM değil.
OEM anakart değil, HWID key muhabbeti o.

HWID olduğu zaman anakarta key gömülür. Hiçbir şekilde gitmez, otomatik etkinleştirme gelir.

OEM anakart değil, HWID key muhabbeti o.

HWID olduğu zaman anakarta key gömülür. Hiçbir şekilde gitmez, otomatik etkinleştirme gelir.
Hocam eski anakartlarda keyi anakarta yazmıyor diye biliyorum ve Core 2 Q6600 işlemci için kullanılan anakartta OEM keyi anakart hafızasına yazdığını sanmıyorum. O yüzden öyle bir açıklamada bulundum.

Hocam eski anakartlarda keyi anakarta yazmıyor diye biliyorum ve Core 2 Q6600 işlemci için kullanılan anakartta OEM keyi anakart hafızasına yazdığını sanmıyorum. O yüzden öyle bir açıklamada bulundum.
G31 anakarta OEM key değil, HWID key yazdım. Daha eskilere bir şey diyemem.

Binbirkey sitesinden 39TL'ye key aldımda sanarım format atarken key girme kısmına girip kullanılıyormuş bu bir de

Lisansı girdikten sonra.

Ürün anahtarını değiştir yazan sayfa da telefonla etkinleştir seçeneği var tıklayın ülke seçin tıklayın numaralı ekran çıkacak ekrandaki 9 bölümlü numaraları Microsoft arayıp numaraları iletmelisiniz Microsoft 0 850 390 2777.

Böyle bir şey yazıyor bana gönderilen mailde bunu yapmam gerekiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı