SoundOfSea
Femtopat
Daha fazla
Herkese selamlar, 2013 yılında almış olduğum bir Lenovo laptopum vardı. 2020 yazında başka bir laptop aldım. Windows sürümü aktarılabilir bir keye sahip olduğu için yeni aldığım laptopa mevcut Windows keyimi etkinleştirmiş ve bu güne kadar da hiç sıkıntı yaşamadan kullandım. Ekonomik durumları az çok biliyorsunuz ve ben eski bilgisayarımı satma kararı aldım. Hard diskini vs değiştirim ekstra RAM upgrade yapıp satacaktım lakin FreeDOS'tan Windows kurdum ve direkt olarak orijinal Windows'u kendisi etkinleştirdi. Keyi slmgr/upk ve slmgr/cpk kodları ile keyi kaldırım kayıt defterinden silmeme rağmen "etkinleştirme sorunlarını gider" dediğimde tekrar o dönemde mevcut olan orijinal Windows keyini etkinleştiriyor. Şu an her iki bilgisayarımdada aynı Windows 10 Home Single Language versiyonunu kullanıyorum. Eski laptopumu satacağımdan tamamen kaldırmak istiyorum fakat bir türlü olmuyor. İnternet üzerinden (N11'den falan) Windows Pro lisansı alıp tekrar denedim lakin gene eski keyi etkinleştiriyor. Buna nasıl bir çözüm üretebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: