Windows 10 Key yazılımbudur'dan alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
USB üzerinden format atacağım, şu an indirmesini bekliyorum. Aklıma takılan soru formatın sonunda ürün anahtarı ister mi benden? Çünkü şu an kullanmakta olduğum sürüm için Windows'u etkinleştir diyor. Yazılımbudur sitesinden Key almayı düşünüyorum fakat karantinadan ötürü hizmet veriyorlar mıdır bilemiyorum. Var mı bilgisi olan? Çünkü yorumları okudum satın alımdan 2 dakika sonra Keye-postama düştü diyor herkes.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB üzerinden format atacağım, şu an indirmesini bekliyorum. Aklıma takılan soru formatın sonunda ürün anahtarı ister mi benden? Çünkü şu an kullanmakta olduğum sürüm için Windows'u etkinleştir diyor. Yazılımbudur sitesinden Key almayı düşünüyorum fakat karantinadan ötürü hizmet veriyorlar mıdır bilemiyorum. Var mı bilgisi olan? Çünkü yorumları okudum satın alımdan 2 dakika sonra Keye-postama düştü diyor herkes.

Windows 10 kurulum esnasında key istiyor ancak atlamak mümkün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı