Yazılımbudur'dan Windows 10 Pro almak

lProfessoRl

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Atacağım 2 farklı link arasındaki farklar neler? Birine bayağı yorum atılmış.

"Windows 10 sürümleri özellikler ve karşılaştırma" tablosu olarak farkları hemen aşağıda gözüküyor bakabilirsiniz.

Sürümler arasındaki farkı biliyorum Home ile Pro arasındakini fakat attığım linktekiler ikisi de Pro ama ne farkı var birinde daha çok yorum atılmış muhtemelen daha çok satılmış diye düşünüyorum. Ne farkı var?

Ama OEM Key'ler tek seferlik değil mi? Kullanan başka bir bilgisayarda kullanılmıyor. Kullanılmışsa girilen Key geçersiz olur diye düşünüyorum hatta yaşayanlar var canlı destekten yardımcı olup yenisini gönderiyorlarmış.
Daha uygun siteler de var, daha güvenilir olanlar var. Ben bu siteden alışveriş yapmadım, lazımbana üzerinden satın aldım ve bu zamana kadar da bir problem yaşamadım.

Ama OEM Key'ler tek seferlik değil mi? Kullanan başka bir bilgisayarda kullanılmıyor. Kullanılmışsa girilen Key geçersiz olur diye düşünüyorum hatta yaşayanlar var canlı destekten yardımcı olup yenisini gönderiyorlarmış.
OEM istemiyorsanız RETAIL tercih edebilirsiniz. MAK keyler kurumlar için uygundur.
OEM, retial, MAK olduğunu nasıl anlayacağım?
Satın almadan önce açıklamayı inceleyin. Yazmıyorsa ulaşıp sorun.

Yazılımbudur'dan epttavm.com'da satış yaptığı zamanlar 9 TL'ye almıştım. 1 seneden uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Retail Key çıkmıştı bana.

CMD komutunda bu cikiyor değil mi sizde?

Dosya Ekleri

• IMG_20201110_223648~2.jpg
    IMG_20201110_223648~2.jpg
    370 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı