Windows 10 keyi ile 11'i aktifleştirmek mümkün mü?

wrezled

Centipat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Birkaç yerden araştırdım bu key meselesini ama Retail OEM falan derken kafam çok karıştı. Uzun uzadıya açıklamalara da gerek yok hocalarım. Merak ettiğim şey şu sadece;

Bu siteden key almam sorun olur mu ve bu aldığım keyi Windows 11'i aktifleştirmek için kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Merhaba. Birkaç yerden araştırdım bu key meselesini ama Retail OEM falan derken kafam çok karıştı. Uzun uzadıya açıklamalara da gerek yok hocalarım. Merak ettiğim şey şu sadece;

Bu siteden key almam sorun olur mu ve bu aldığım keyi Windows 11'i aktifleştirmek için kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Evet aktifleştirebilirsin. Windows 10 Home keyi aldığında Windows 11 Home kurduğunda etkinleşir.

Hocam CMD yöntemi ile bilgisayarınızı başka sunuculara bağlıyorsunuz. Başka sunuculardan sunucu sahibi insanların size yolladığı güncelleme dosyalarını kuruyorsunuz. İçerisine trojan atabilirler.

PC'ni 3 taraf bir Server'e bağladığın için tehlikeli olur CMD KMS ile etkinleştirmen gelen güncellemelerde Defender tarafından tespit edilemeyen rootkit bile enjekte edebilir sistemine 90 - 100 TL'ye OEM keyler var onlar güvenilir 2 yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

PC'ni 3 taraf bir Server'e bağladığın için tehlikeli olur CMD KMS ile etkinleştirmen gelen güncellemelerde Defender tarafından tespit edilemeyen rootkit bile enjekte edebilir sistemine 90 - 100 TL'ye OEM keyler var onlar güvenilir 2 yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam rica etsem link bırakabilir misiniz Windows 11 keyi için?

10/11 key aynıdır.
Piyasada 800 civar Home Retail key var,
Bul bir tane etkinleştir.
Keyi girince aktif/etkinleştirilir oldugunu anlaman için:
key girince sonu 08 veya 20 hata kodu almalısın

0212 375 5018
0850 390 2777 microsoft etkinleştirme tel..
etkinleştirme ile ilgili soru sorarsa,
"donanım degişikligi" tuslarsın..
microsoft arayıp grup keylerini tuşlayınca
sana soracak;
"bu windows kopyası kaç bilgisayarda kurulu?" deyince 1 tuşla...

yukarıda belirttim 08/20 olursa etkinleştirir
03/60 hata kod sonu alırsan key blokedir, ugrasma...

Son düzenleme:
10/11 key aynıdır.
Piyasada 800 civar Home Retail key var,
Bul bir tane etkinleştir.
Keyi girince aktif/etkinleştirilir oldugunu anlaman için:
key girince sonu 08 veya 20 hata kodu almalısın

0212 375 5018
0850 390 2777 microsoft etkinleştirme tel..
etkinleştirme ile ilgili soru sorarsa,
"donanım degişikligi" tuslarsın..
microsoft arayıp grup keylerini tuşlayınca
sana soracak;
"bu windows kopyası kaç bilgisayarda kurulu?" deyince 1 tuşla...

yukarıda belirttim 08/20 olursa etkinleştirir
03/60 hata kod sonu alırsan key blokedir, ugrasma...
Pek anlamadım hocam. Keyi girince ve etkinleşince bitmeyecek mi? Telefon numaraları ne alaka?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı