Bende uyanıklık yapıp 7 zamanlarında alınmış Normal etkin Windows ile alınmış Keyi 11'de aktive ettim kaldırılmadan önce.Ben 11'i windows 8.1 OEM key ile etkinleştirmiştim. Belki retailde olmuyordur.
Bende uyanıklık yapıp 7 zamanlarında alınmış Normal etkin Windows ile alınmış Keyi 11'de aktive ettim kaldırılmadan önce.Ben 11'i windows 8.1 OEM key ile etkinleştirmiştim. Belki retailde olmuyordur.
Aslında OEM anakarta işlendiği için sadece 1 PC'de kullanılabiliyor diye gördüm hep. Birazdan deneme yapıp bilgi vereceğimBen 11'i windows 8.1 OEM key ile etkinleştirmiştim. Belki retailde olmuyordur.
Eski PC'de deaktif etmeli miyim peki hocam?O zaman mail hesabınızla oturum açıp format vs. atabilirsiniz. Sonrasında MS hesabınızla oturum açtığınızda aktifleşir.
USB ilk kurulumda çalışmaz.Aslında OEM anakarta işlendiği için sadece 1 PC'de kullanılabiliyor diye gördüm hep. Birazdan deneme yapıp bilgi vereceğimumarım 2 PC'de de sorunsuz kullanırım.
Eski PC'de deaktif etmeli miyim peki hocam?
USB ile ilk kurulumda denedim ancak ürün anahtarı doğrulanamadı. lütfen yükleme medyanızı denetleyin diye bir uyarı verdi :/ çözümü var mı acaba?@BoomBookTR
MS girişi yaptığımda altta etkinleştir kısmında ünlem vardı, basıp ürün kodunu girdim ve olduUSB ilk kurulumda çalışmaz.
Dediğim gibi format atarsınız. Masaüstü gelir. MS hesabınızla oturum açarsınız ve aktif olur.
Şu an her ikisini de sorunsuz kullabiliyor musunuz?MS girişi yaptığımda altta etkinleştir kısmında ünlem vardı, basıp ürün kodunu girdim ve oldudestek için çok teşekkürler hocam.
Kendi kendimi yanıtlıyorum arkadaşlar...Şu an her ikisini de sorunsuz kullabiliyor musunuz?
Ben de aynı durumdayım. Eski pc'de ilk olarak win7 pro retail olarak aldığım daha sonra yükselttiğin win10 pro var.
Yeni topladığım pc'ye sıfır win11 pro kurdum.
Win10'dan keyi alıp, win11'i de aktif edip, her ikisini de bir süre kullanmam lazım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.