Windows 10 Key'i OEM mi?

@The Shorekeeper tahmini teslimat süresi 3 gün yazıyor. Key elime ulaştığında sonucu buraya yazarım.
@The Shorekeeper hocam kod geldi şimdi. 3 gün yazmasına rağmen çok hızlıydı. 'slmgr -dli' kodunu girdiğimde 'VOLUMA_MAK channel' yazıyor. Forumda da baktığımda 'satıcıdan yeni kod isteyin' gibi yorumlar gördüm. Ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
@The Shorekeeper tahmini teslimat süresi 3 gün yazıyor. Key elime ulaştığında sonucu buraya yazarım.
@The Shorekeeper hocam kod geldi şimdi. 3 gün yazmasına rağmen çok hızlıydı. 'slmgr -dli' kodunu girdiğimde 'voluma_mak channel' yazıyor. Forumda da baktığımda 'satıcıdan yeni kod isteyin' gibi yorumlar gördüm. Ne yapmam gerek?

MAK keyler format sonrası gidiyor. Satıcıdan Retail veya OEM key şeklinde bakarak aldıysanız değişim isteyin. Biz size OEM key yolladık gibi bir şey derlerse o "slmgr -dli" komutunun çıktısını gönderirsiniz.

Yani değişim isteyin.

MAK keyler format sonrası gidiyor. Satıcıdan Retail veya OEM key şeklinde bakarak aldıysanız değişim isteyin. Biz size OEM key yolladık gibi bir şey derlerse o "slmgr -dli" komutunun çıktısını gönderirsiniz.

Yani değişim isteyin.
Hem kodu gönderdikleri Mail'e hem de Trendyol'daki 'satıcıya soru sor'daki kısma da yazdım. OEM key değildir yazıyordu açıklamada. Yani Retail büyük ihtimal. Ben öyle aldım ve soru sorma kısmında da 'Bu key Retail'dir' diye yazıyordu.
MAK keylerde format sonrası girdiğimizde kabul oluyor mu?
Umarım çözerler.
@The Shorekeeper şimdi mail'e yazmışlar. 'hatayı yollayın' diye. Şimdi onunla ilgilenip, sonrasında sonucu yazarım.
@The Shorekeeper hocam sanırım hallettim. Gün içerisinde gelecekmiş kod.

Son düzenleme:
@The Shorekeeper hocam Trendyol'da key "Paket Hazırlanıyor" olarak gözüküyordu. Satıcı bir türlü yeni keyi yollamadı. Bugün mail yolladım, "Bugün içerisinde gelecek" dedi ama nafile...
Sonra tekrardan mail attım ancak yine nafile... Satıcı cevap vermiyor bir türlü. O yüzden iptal ettim ben de. Şu anlık hala aktif duruyor ancak key ne zaman gider bilmiyorum. Hala MAK kullanıyorum.

@The Shorekeeper hocam Trendyol'da key "paket hazırlanıyor" olarak gözüküyordu. Satıcı bir türlü yeni keyi yollamadı. Bugün mail yolladım, "bugün içerisinde gelecek" dedi ama nafile...
Sonra tekrardan mail attım ancak yine nafile... Satıcı cevap vermiyor bir türlü. O yüzden iptal ettim ben de. Şu anlık hala aktif duruyor ancak key ne zaman gider bilmiyorum. Hala MAK kullanıyorum.

Hocam bekleseydiniz. Benim yeni key almam uzun sürmüştü. Ayrıca WhatsApp iletişim hatları yok mu? Oradan ulaşsaydınız.

Hocam bekleseydiniz. Benim yeni key almam uzun sürmüştü. Ayrıca WhatsApp iletişim hatları yok mu? Oradan ulaşsaydınız.
Whatsapp destek hattına yazmak aklıma geldi ama bulamadım hocam. Yazmıyordu. Ayrıca gündüz 12'den beri bekliyorum. Normalde ortalama 5-10 dakikada cevap veren satıcı yeni kod istedikten sonra hiç cevap vermedi. 1 saat geçti yok, 2 saat geçti yok, 3 saat geçti yok. Tekrardan yazdım, gene cevap yok. Bence gördüler ama cevap vermediler. Çünkü son kez yazdığımda "Mailinize mesaj gelmiştir" yazmalarına rağmen herhangi bir şey yoktu.

WhatsApp destek hattına yazmak aklıma geldi ama bulamadım hocam. Yazmıyordu. Ayrıca gündüz 12'den beri bekliyorum. Normalde ortalama 5-10 dakikada cevap veren satıcı yeni kod istedikten sonra hiç cevap vermedi. 1 saat geçti yok, 2 saat geçti yok, 3 saat geçti yok. Tekrardan yazdım, gene cevap yok. Bence gördüler ama cevap vermediler. Çünkü son kez yazdığımda "mailinize mesaj gelmiştir" yazmalarına rağmen herhangi bir şey yoktu.

Benim mesajıma 8 saat sonra dönmüşlerdi. Tekrar deneyin isterseniz.

Hocam iadeden sonra verirler mi ki?
@The Shorekeeper hocam keyi iki gün sonra gönderdiler. Şimdi kodu etkinleştirme kısmından 'değiştir' diyerek değiştirsem olur mu yoksa keyi silip, ondan sonra mı keyi girmem lazım?

Değiştir diyerek girebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı