Windows 10 Key'i silip başka PC'de kullanabilir miyim?

Unattainable

Hectopat
Windows orijinal değil, satın almaya da yetcek bir bütcem yok. Eski PC'de Windows 10 Home var. O bilgisyarda o Key'i silip yeni aldığım PC'ye eski PC'nin ürün kimliğini yazarsam yeni PC orijinal Windows 10 olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows orijinal değil, satın almaya da yetcek bir bütcem yok. Eski PC'de Windows 10 Home var. O bilgisyarda o Key'i silip yeni aldığım PC'ye eski PC'nin ürün kimliğini yazarsam yeni PC orijinal Windows 10 olur mu?
Konu açmadan önce okusaydınız keşke. Windows 10 lisansını başka bilgisayara aktarma - Technopat Sosyal

Bu arada cevabınıza ek olarak, kullanamazsınız. Her key bir pc içinde bütünleşir bir diğerinde aktif geçerliliği olmaz.

Ve buradan da uygun fiyata keyi temin edebilirsiniz. Öyle çokta pahalı değiller açıkçası, orjinal olmasını istiyorsanız şayet.

Windows 10 Key bir kaç ay önce YazılımBudur diye bir site vardı. Oradan almıştım bu fiyatlardaydı ve hala çalışıyor. Microsoft Office 2019'uda aynı şekilde 20 TL'ye almıştım. Şimdi de böyle bir site buldum. Güvenilirliği konusunda pek bir bilgim yok fakat 10-15 TL için denemeye değeceğini düşünüyorsanız bir bakın derim.

Microsoft hesabına bağlayarak kullanabilirsiniz diye biliyorum fakat eski bilgisayarda lisans devre dışı kalır.

2 yıl önce 15 liraya almış olduğum oem keyi hem eski bilgisayarımda hem geçenlerde topladığım yeni bilgisayarımda hem de arkadaşımın bilgisayarında etkinleştirdim. Benim bildiğim bu keyler anakarta gömülü olmuyor muydu ? Yani tek bir anakart üzerinde etkinleştirilebilir? Anlamış değilim.

Değiştiremezsin diyen arkadaşlarda okusunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…