Windows 10 "Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" seçememe sorunu

DennisClk

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Geçen hafta Windows Update ile bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmeye karar vermiştim fakat hatalar veriyordu. Bende yükseltme aracı ile yükseltmeye karar verdim. Ve 100%'e kadar doldu. Sonrasında "Saklamak istediklerinizi seçin" kısmı geldi fakat "kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" seçeneğini seçemiyorum. Bunun, programlarımı Windows'un kurulu olduğu sürücü dışındaki farklı bir sürücüye kurduğumdan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce neden böyle?
Saklamak İstediklerinizi Seçin.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u USB'ye yazdırıp yükseltmeyi deneyin. Sorun devam ederse temiz Windows 8.1 kurulumu yaptıktan sonra yükseltme işlemini yapın. Bana kalırsa şu haliyle devam ettirin. Eğer temiz yükseltme yaparsanız, en az sorun ile Windows 10'u kullanırsınız.

Bilgisayarımın şu anki işletim sistemi Windows8.1. Ben bilgisayarımı sıfırlayıp yine aynı şekilde yaparsam sorun ortadan kalkar mı?

Hiçbir şey yüklü olmayacak. Zaten en temizi de bu. Birçok yazılımı bir işe yaramıyor zaten. Ekran kartı gibi sürücüleri baştan kurmanız gerekecek. Yaşayacağınız farklı sorunlar olursa konu açmaktan çekinmeyin. Biz hep buradayız. :)

Elbette. Peki bilgisayarımın steelseries engine vb. gibi programlar da olmayacak. Fakat sıfırladıktan sonra yükseltme aracı ile yükseltirsem olacak değil mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı