gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #1 Bu seçenek nerde bulamadım? Denetim masasına da baktım göremedim. Yeni sürüm yine karman çorman olmuş ya. Gizli dosyaları görünür yapmak için soruyorum.
Bu seçenek nerde bulamadım? Denetim masasına da baktım göremedim. Yeni sürüm yine karman çorman olmuş ya. Gizli dosyaları görünür yapmak için soruyorum.
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Temmuz 2020 #2 Başlat menüsüne "gizli dosyaları göster" yazıp çıkan sonuca basabilirsiniz. Klasör seçeneklerinide ayrıca kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Başlat menüsüne "gizli dosyaları göster" yazıp çıkan sonuca basabilirsiniz. Klasör seçeneklerinide ayrıca kullanabilirsiniz.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Temmuz 2020 #3 Windows gezgininde sağ üstte bulunan işarete tıklayıp, Görünüm sekmesine gelmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #4 unnamedington dedi: Eki Görüntüle 622591 Genişletmek için tıkla... Evet onu gördüm. Onu işaretleyince görünüyor mu yani? Daha önceki sürümde klasör seçeneklerinden ayarlıyordum. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Eki Görüntüle 622591 Genişletmek için tıkla... Evet onu gördüm. Onu işaretleyince görünüyor mu yani? Daha önceki sürümde klasör seçeneklerinden ayarlıyordum.
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Temmuz 2020 #5 Ayarlar>Güncelleme ve Güvenlik>Geliştirici Seçenekleri>Dosya Gezgini>Gizli dosyaları göster Artı 0 Eksi
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Temmuz 2020 #6 gregor cemsa dedi: Evet onu gördüm. Onu işaretleyince görünüyor mu yani? Daha önceki sürümde klasör seçeneklerinden ayarlıyordum. Genişletmek için tıkla... Evet görünüyor ve yıllardır var bu tik. Artı 0 Eksi
gregor cemsa dedi: Evet onu gördüm. Onu işaretleyince görünüyor mu yani? Daha önceki sürümde klasör seçeneklerinden ayarlıyordum. Genişletmek için tıkla... Evet görünüyor ve yıllardır var bu tik.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Temmuz 2020 #7 gregor cemsa dedi: Onu işaretleyince görünüyor mu yani? Genişletmek için tıkla... O seçeneği işaretleyince gizli ögeler (dosyalar) görünecektir. Artı 0 Eksi
gregor cemsa dedi: Onu işaretleyince görünüyor mu yani? Genişletmek için tıkla... O seçeneği işaretleyince gizli ögeler (dosyalar) görünecektir.
Lacy Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Teknisyeni 24 Temmuz 2020 #8 Aramaya "Gizli Dosyaları Göster" yazın. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Temmuz 2020 #9 Klasör > Görünüm > Seçenekler: Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #10 Hirok dedi: Evet görünüyor ve yıllardır var bu tik. Genişletmek için tıkla... Onu hiç kullanmadım ki. Denetim masasından yapıyordum hep. // Buradan yaptım yine. Lacy dedi: Aramaya "Gizli Dosyaları Göster" yazın. Genişletmek için tıkla... Format attığıma pişman oldum ya. Artı 0 Eksi
Hirok dedi: Evet görünüyor ve yıllardır var bu tik. Genişletmek için tıkla... Onu hiç kullanmadım ki. Denetim masasından yapıyordum hep. // Buradan yaptım yine. Lacy dedi: Aramaya "Gizli Dosyaları Göster" yazın. Genişletmek için tıkla... Format attığıma pişman oldum ya.